KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 4+kk, 100 m2 v Praze (část Horní Měcholupy), okres Hlavní město Praha

VybavenýVybavený5. patro5. patro
8 690 000 včetně všech poplatků RK
Lokalita
Okres Hlavní město Praha
Obec Praha
Ulice Milánská 466
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0455
Datum vložení 21.11.2023
Datum aktualizace 13.03.2024
Prodej bytu 4+kk - 100 m2 + sklep, Milánská, Praha 10 - Horní Měcholupy
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email:

Popis nemovitosti

Prodej bytu 4+kk - 100 m2 + sklep, Milánská, Praha 10 - Horní Měcholupy

Ke koupi nabízíme světlý byt o dispozici 4+kk a výměře 100 m2, ke kterému ještě navíc patří i sklepní kóje v suterénu domu. Byt se nachází ve zrevitalizovaném panelovém domě ve skvělé části Horních Měcholup, která kromě občanské vybavenosti nabízí také nádherný výhled na jižní stranu.

Byt se nachází ve 4. patře (5. NP) a oproti jeho původní dispozici k němu bylo přidáno zádveří u výtahu, díky čemuž má teď byt velmi prostornou předsíň. Skládá se ze tří ložnic o výměrách 12,80 m2, 13,04 m2 a 14,30 m2, následně také obývacího pokoje 18,87 m2 a kuchyňského koutu 5,23 m2. Velkou výhodou jsou dvě koupelny, jedna se sprchovým koutem a s toaletou, druhá samostatná s vanou, druhá toaleta je samostatně vedle. K tomu všemu máte v bytě k dispozici i šikovnou komoru jako úložný prostor.

Okna jsou vybavena předokenními žaluziemi. Obývací pokoj se sousední ložnicí jsou orientované na jižní světovou stranu a nabízí krásný výhled. Protější ložnice jsou orientované na severní stranu do klidného parku za domem. V chodbě je použita kvalitní dlažba, v ložnicích plovoucí podlaha a v obývacím pokoji je krásná dřevěná podlaha, kterou lze ještě 3x zbrousit. V tuto chvíli je vstup do kuchyňského koutu zařízený z chodby a nikoliv z obývacího pokoje, samozřejmě je možné po nastěhování tento stavební detail upravit.

Byt je v tuto chvíli ještě zapsaný jako družstevní podíl, všechno je však připravené k převodu do osobního vlastnictví, anuita je splacená, a tak není žádný problém s financováním pomocí hypotéky nebo převodem do osobního vlastnictví krátce po koupi bytu.

Občanská vybavenost v okolí domu nemá konkurenci. Pouhé 2 minuty chůze je vzdálený supermarket Albert, u kterého je také pošta, papírnictví, květinářství a lékárna. Hned vedle se nachází Veronské náměstí, kde se plánuje výstavba dalších obchodů a restaurací. V okolí jsou parky a nedaleko se nachází také Hostivařská přehrada, která vybízí k procházkám či cyklistice.

Autobusová zastávka je taktéž vzdálena 2 minuty chůze od domu a můžete si vybrat, zda chcete za pár minut být na metru 'C' Háje, metru 'A' Skalka, nebo na Nádraží Hostivař (tramvaj a vlak). Parkování před domem či v okolí domu je bezproblémové a nejsou zde modré zóny.

Byt je v tuto chvíli pronajímaný, nájemníky je možné ponechat v případě koupě bytu na investici. V případě koupě bytu na bydlení má nájemní smlouva výpovědní lhůtu jeden měsíc, takže to prodej bytu nijak neprotáhne.

Energetická náročnost je velmi příznivá, dům je dobře zateplen a ani v zimních měsících skoro nemusíte topit. Energetická třída je B a s měsíčními poplatky se se vším všudy vejdete do 8 000 Kč včetně elektřiny, plynu i fondu oprav. Nutno také zmínit, že ve fondu oprav je naspořena velká finanční rezerva pro budoucí opravy.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit za nejlepších tržních podmínek.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
8 690 000
Poznámka
Včetně všech poplatků RK
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0455
Datum aktualizace
13.03.2024
Druh objektu
Panelová
Umístění objektu
Klidná část obce
Vybaveno
Ano
Užitná plocha m2
100
Plocha parcely m2
100
Počet podlaží objektu
8
Celková podlahová plocha m2
100
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Ostatní
Garáž
Telekomunikace
Telefon, internet
Sítě
Satelit, kabelová televize, kabelové rozvody, ostatní
Topení
ústřední dálkové
Plocha sklepa m2
3
Počet sklepů
1
Rok rekonstrukce
2008
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
5
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
B - Velmi úsporná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry