KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 3+kk, 60 m2 v Praze (část Hloubětín), okres Hlavní město Praha

VybavenýVybavený10. patro10. patro
5 980 000
Lokalita
Okres Hlavní město Praha
Obec Praha
Ulice Slévačská 902 / 11
Informace o nabídce
Číslo zakázky 11373
Datum vložení 05.04.2024
Datum aktualizace 05.04.2024
Prodej družstevního bytu 3+kk před rekonstrukcí v pražském Hloubětíně!
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: email:

Popis nemovitosti

Prodej družstevního bytu 3+kk před rekonstrukcí v pražském Hloubětíně!

Hledáte byt k určený k renovaci podle svých představ? Měl by se nacházet na Praze 9, ideálně nedaleko parku s rybníkem? Pokud jste si 3x odpověděli, že ano, pak věřím, že jednotka, která se nachází v panelovém domě v ulici Slévačská, pro Vás bude tím pravým řešením!

Samotný byt je o dispozici 3+kk, rozkládá se v 10. NP (ze 13. NP), na ploše 60,88 m2, náleží k němu ještě zasklená lodžie (6,60 m2) a sklepní kóje v suterénu bytového domu (2,07 m2). Díky orientaci na východ je zde příjemně za každého počasí. Byt je v původním stavu, takže si ho budete moci zrekonstruovat podle svých představ. Je zde poměrně velká flexibilita co se týče možné přestavby dispozic jednotky. Byt disponuje 2 stupačkami, takže se může pozměnit i místo, kde bude kuchyně či koupelna.

Momentálně je dispozice bytu taková, že vstoupíte do předsíně, z níž se dostanete do všech místností. Najdete zde neprůchozí samostatnou ložnici, neprůchozí samostatný dětský pokoj/pracovnu a v neposlední řadě také obývací pokoj, který je oddělen od kuchyně stěnou s průchodem. Z obývacího pokoje se navíc dostanete na lodžii, na níž si můžete dopřát příjemné posezení. Kuchyně je menší, avšak v rámci případné renovace se zde nabízí možnost jejího přeskupení a případného propojení s obývacím pokojem a jídelním koutem. Byt disponuje samostatnou toaletou a samostatnou koupelnou, do nichž se dostanete opět z předsíně. Budoucí majitele jistě potěší i fakt, že jádro je v tomto bytě zděné. Budete tak mít při renovaci o starost méně.

Vytápění bytu, stejně jako ohřev vody, jsou zajištěny ústřední dálkovou formou, do bytu je rovněž zaveden plyn pro účely vaření.

Bytové družstvo se o dům ukázkově stará, v minulosti zde proběhlo několik rekonstrukcí společných prostor, všechny byty mají plastová okna a vyměněné stupačky, fasáda je zateplená, stejně jako střecha, dům disponuje i novými výtahy. Ty zde naleznete celkem 4 - 2 nákladní a 2 pro osobní potřebu. Prostor sklepů byl kompletně zrekonstruován včetně sklepních kójí.

Jednotka je v družstevním vlastnictví, má zcela splacenou anuitu. Bytové družstvo není zadlužené, má ve svém fondu našetřeno.

Umístění bytového domu je v blízkosti zeleně, s pěší dostupností zastávky autobusu Sídliště Lehovec (2 min chůze), metra B Rajská zahrada či Hloubětín (6 min autobusem) nebo tramvajové zastávky Sídliště Hloubětín (6 min chůze). Nedaleko bytového domu (do 10 min chůze) se nachází mateřské i základní školy. Na nákupy jsou vhodné dobře vybavené prodejny Penny Market, Kaufland, Lidl, (všechno cca 10-15 min pěšky). Do 10 minut docházkové vzdálenosti máte lékárnu i poštu, drogerie či prodejnu Pepco. Jen za 6 minut autem se dostanete do OC Černý Most, kde najdete i prodejnu IKEA. Pro procházky a odpočinek je ideální nedaleký lesopark v Kyjích, kde najdete rybník, rozhlednu Doubravka, nedaleko jsou také sportovní "workout" hřiště, dětská hřiště a mnoho dalšího. Tato zelená oblast skýtá mnoho možností pro aktivní i odpočinkové vyžití pro děti i dospělé.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
5 980 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
11373
Datum aktualizace
05.04.2024
Druh objektu
Panelová
Umístění objektu
Klidná část obce
Vybaveno
Ne
Užitná plocha m2
69
Plocha parcely m2
69
Počet podlaží objektu
13
Celková podlahová plocha m2
60
Počet lodžií
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Ostatní
Garáž
Topení
ústřední dálkové
Doprava
Silnice, MHD, autobus
Plocha sklepa m2
2
Počet sklepů
1
Rok kolaudace
1980
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
10
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Před rekonstrukcí
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry