KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 364 m2 v Statenicích, okres Praha-západ

cihlovácihlová
39 900 000
Lokalita
Okres Praha-západ
Obec Statenice
Ulice U Školy 429
Informace o nabídce
Číslo zakázky 11735
Datum vložení 10.04.2024
Datum aktualizace 11.04.2024
Rodinný dům 364 m2, pozemek 1200 m2, ul. U Školy, Statenice, Praha - západ
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname: fname: phone:

Popis nemovitosti

Rodinný dům 364 m2, pozemek 1200 m2, ul. U Školy, Statenice, Praha - západ

Nabízíme exkluzivní moderní prostornou vilu, která se nachází v jedinečném projektu Statenický Mlýn jen pár minut od Prahy.

Dvoupodlažní dům s rozlohou 364 m2, který je charakteristický čistými liniemi a velkými francouzskými okny, nabízí v přízemí velkorysý obývací pokoj s plynovým krbem, čítárnu/ hernu, prostornou jídelnu
a kompletně zařízenou kuchyň s praktickým ostrůvkem. Kuchyňská linka německé luxusní značky Poggenpohl je vybavena vestavěnými spotřebiči Gaggenau nebo Liebherr. V prvním patře se nachází hlavní ložnice s koupelnou a šatnou, dva dětské pokoje, velká koupelna s volně stojící vanou od designéra Philippa Starcka a sprchou, pokoj pro hosty s další koupelnou a šatnou a pracovna. Čtyři ložnice mají přístup na terasy s výhledem do zeleně. Samozřejmostí je zázemí v podobě komory, technické místnosti s praktickou úklidovou kuchyní, místem pro pračku a sušičku a s plynovým kotlem Junkers. Součástí domu je rovněž garáž pro dva automobily, další auta lze parkovat na zpevněném povrchu před garáží.

V domě jsou dřevěná eurookna, kvalitní podlaha z přírodního mořeného ořechu, mramorové obklady v koupelnách, vestavěné skříně a šatny a klimatizace ve dvou ložnicích. Dřevěná terasa z exotického dřeva massaranduba navazuje na obývací pokoj a jídelnu a propojuje tak dům se zahradou a bazénem. Bazén o velikosti 5x10 m je chráněn kvalitním zastřešením Popp, které zároveň poskytuje tepelný komfort. Zahrada má ideální orientaci na jih a západ a je navržena tak, aby se snadno udržovala. Instalován je i automatický zavlažovací systém. Na zahradu navazuje biokoridor Únětického potoka, který výrazně zvyšuje soukromí a poskytuje další prostor pro relaxaci.

Celý rezidenční projekt Statenický Mlýn se nachází v blízkosti Prahy 6 s dobrou dopravní dostupností do dvou mezinárodních škol v Nebušicích a Sedlci, centra Prahy i letiště Václava Havla. Do Statenic se lze pohodlně dostat i veřejnou dopravou, autobus z metra Bořislavka sem dorazí do 15 min. V rámci tohoto luxusního projektu, který je hlídán kamerovým systémem s ostrahou, se nachází oblíbená kavárna Kavárnička, soukromá mateřská škola, prodejna květin, kosmetika a kadeřnictví a řemeslná pekárna. V obci jsou dále sportoviště, dětské hřiště, malá večerka nebo krásná knihovna. Další vybavenost je v okolí.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
39 900 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
11735
Datum aktualizace
11.04.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Zastavěná plocha m2
255
Užitná plocha m2
364
Plocha parcely m2
1200
Počet podlaží objektu
2
Počet parkovišť
1
Počet garáží
2
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Sítě
Kabelové rozvody
Topení
ústřední plynové
Doprava
MHD
Komunikace
Asfaltová
Rok kolaudace
2007
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
D - Méně úsporná
Vyhláška
148/2007 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry