KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 186 m2 , okres Praha-východ

VybavenýVybavenýNovostavbaNovostavbadřevěnádřevěná
16 700 000
Lokalita
Okres Praha-východ
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 9475
Datum vložení 15.01.2024
Datum aktualizace 13.03.2024
Pětihosty - Novostavba samostatný RD 6+1/T/B 183m2, parcela 1005m2
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: fullname:

Popis nemovitosti

Pětihosty - Novostavba samostatný RD 6+1/T/B 183m2, parcela 1005m2

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu, samostatně stojící rodinný dům 6+1 s terasou, garáží a balkónem o výměře 183 m2, s pozemkem 1005 m2. Vila se nachází na klidném a privátním místě nedaleko Senohrab, v obci Pětihosty. Vzdálenost do Prahy je cca 20 minut autem, s rychlou dostupností (5 km) na dálnici D1, sjezd na Benešov. Žijte v diskrétní lokalitě, ale přesto na dosah ruky civilizaci.
Dům je před dokončením, s možností změny výběru podlahy a dveří.

Rodinný dům je řešen jako dřevostavba, která nabízí prostor pro rodinu i pro život. Při vstupu do domu vcházíme do předsíně, ze které jsou vstupy do koupelny společné s WC, technické místnosti a ložnice (pracovny), dále pokračujeme do vstupní haly se zadlabávaným schodištěm, které spojuje přízemí a první patro domu. Z haly dále vstupujeme do obývacího pokoje, ze kterého je přímý vstup na terasu a vstup do samostatné kuchyně. V obývacím pokoji je příprava pro instalaci krbu. V prvním patře se nachází 4 samostatné ložnice, se vstupem ze společné chodby a koupelna s WC. Z největší z ložnice je také přístup na balkón o velikost 4 m2, orientovaný na jihovýchod. Druhá z větších ložnic je orientována na jihozápad, a zbývající dvě menší ložnice jsou orientovány na severovýchod. Pětihosty jsou příhodným názvem obce pro dům, který nabízí dostatek místa nejen pro Vás, ale i pro Vaše hosty. Dům má prostornou garáž (3,5x 6,4 m2) pro jeden automobil s možností uskladnění kol, motocyklů nebo zahradní techniky. Parkování dalších aut je možné jak na pozemku, nebo na ulici.

Dům má podlahové vytápění. Ohřev vody v domě zajišťuje elektrický kotel. V domě se nachází příprava pro tepelné čerpadlo a také příprava pro krb. Ukazatel energetické náročnosti: B

Obec Pětihosty se nachází v bezprostřední blízkosti obce Senohraby, z hlediska občanské vybavenosti jsou v Senohrabech k dispozici restaurace, potraviny, praktický lékař, úřad, základní a mateřská škola, pošta. Jednou z velkých výhod jsou volnočasové aktivity. V blízkosti Pětihost se v nedalekých Pyšelech se nachází golfové hřiště Loreta a směrem na Benešov také Golf Konopiště. V Senohrabech naleznete hotel Sen s nově vybudovaným wellness centrem Infinit, fotbalové hřiště, plovárnu nebo také atletický a lyžařský oddíl TJ Sokol Senohraby. Pro milovníky přírody je v této lokalitě množství lesů a stezek, včetně stezky podél potůčku s památným Husovým kamenem zakončenou u zříceniny hradu Zlenice, dále stojí za zmínku zámek Štiřín.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
16 700 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
9475
Datum aktualizace
13.03.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Dřevěná
Umístění objektu
Centrum obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
120
Užitná plocha m2
186
Plocha parcely m2
1005
Počet podlaží objektu
2
Počet balkónů
1
Počet teras
1
Počet garáží
1
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Novostavba
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
B - Velmi úsporná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec