KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 3+1, 91 m2 v Praze (část Libeň), okres Hlavní město Praha

VybavenýVybavený3. patro3. patro
12 495 000 Cena včetně provize a kompletního právního servisu.
Lokalita
Okres Hlavní město Praha
Obec Praha
Ulice Přádova
Informace o nabídce
Číslo zakázky 1034
Datum vložení 29.03.2024
Datum aktualizace 02.04.2024
Prodej, byt 3+1/L, 91,33 m², garáž, Praha 8 - Libeň, ul. Přádova
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: phone: email: fullname:

Popis nemovitosti

Prodej, byt 3+1/L, 91,33 m², garáž, Praha 8 - Libeň, ul. Přádova

Zmíníte-li před místními, že máte byt na prodej v ulici Přádova, zbystří. Kdo totiž pochází z Kobylis, ví, že se jedná o velice prestižní adresu. A právě v Přádovce, klidné lokalitě s fantastickým výhledem na Prahu, vám představujeme byt 3+1 s lodžií, vlastní garáží a sklepní kójí, který exkluzivně nabízíme.

Terasovité domy ční nad okolní krajinu a nachází se na rozhraní Libně, Troji a Kobylis. V každém vchodě je jen pár bytových jednotek a tento komorní projekt je propojen garážemi a společnými prostorami. Nabízený byt se nachází ve druhém vchodě nejblíže k parku Dlážděnka, přes který dojdete pěšky k metru Kobylisy.

Tato 3+1 (plocha 79,39 m² + lodžie 7,37 m² + sklep 4,57 m² + garáž 17,50 m²), která prošla postupnou rekonstrukcí (topení, vnitřní rozvody, instalace, zařizovací předměty, povrchy) je orientovaná na dvě světové strany.
Na jihovýchod jsou okna velkorysého obývacího pokoje s kuchyňským koutem (34,34 m²) s lodžií přes celou šíři bytu (7,37 m²). Z té je výhled na panorama Prahy. Kuchyňský kout je zařízen linkou na míru s barem a deskou z umělého kamene včetně spotřebičů (plynová varná deska, odsavač par, hork. trouba, mikrovlnná trouba, samostatná lednice, myčka).
Severozápadně jsou pak oba pokoje, a to větší ložnice vpravo (16,17 m²) a menší pokoj vlevo (11,35 m²). Oba pokoje mají vestavnou šatní skříň na míru. Skříň je i v široké spojovací chodbě (12,62 m²), vedoucí napříč bytem. Z haly se dostanete jak do koupelny (3,92 m²) se sprchovým koutem, závěsným wc, umyvadlem, nábytkem na míru a pračkou, tak ale i na praktickou oddělenou druhou toaletu (0,99 m²).

Garáž je uzamykatelná a nachází se v 1. PP domu. Kromě garáže a sklepa k bytu náleží ještě podíl na nebytových jednotkách, společných prostorách v domě a pozemcích pod domem.

Tato lokalita nabízí vše, co si může moderní člověk přát. Nedaleké zelené plochy (Dlážděňka, Jablonka, Drahaň-Troja, Velká skála..), vhodné k trávení volného času, pěší dostupnost na metro Kobylisy (7 minut klidné chůze) či na tramvajovou zastávku (Hercovka, Ke Stírce), ale i veškerou občanskou vybavenost - MŠ, ZŠ, ZUŠ, Albert, restaurace, kavárny, koupaliště, plavecký bazén, lékárnu, notáře, banky, řeznictví, pekařství..

Hledáte-li skvělé bydlení ve výjimečném a malém rezidenčním projektu v širším centru, tento byt vám vřele doporučujeme. Bližší info v RK.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
12 495 000
Poznámka
Cena včetně provize a kompletního právního servisu.
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
1034
Datum aktualizace
02.04.2024
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Klidná část obce
Vybaveno
Částečně
Užitná plocha m2
91
Plocha parcely m2
91
Počet podlaží objektu
4
Celková podlahová plocha m2
91
Počet lodžií
1
Počet garáží
1
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Telefon, internet
Topení
ústřední plynové
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
4
Počet sklepů
1
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
3
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
C - Úsporná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice