KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Pronájem, prostor kanceláří, 135 m2 v Praze (část Staré Město), okres Hlavní město Praha

44 583 / měsíc
Lokalita
Okres Hlavní město Praha
Obec Praha
Ulice Konviktská
Informace o nabídce
Číslo zakázky 11014
Datum vložení 13.02.2024
Datum aktualizace 13.03.2024
Reprezentativní kancelář v Konviktské ul.
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: fname: lname:

Popis nemovitosti

Reprezentativní kancelář v Konviktské ul.

V zastoupení klienta Vám nabízím kancelářské prostory v komplexu Konvikt, které dodají Vašemu podnikatelskému záměru na serióznosti. Genius loci tohoto místa osloví nejen Vás, ale i Vaše klienty, které si pozvete na schůzku. Pokud Vám není lhostejné, jak prostředí kanceláře působí na Vaše klienty, pak je tato nabídka určena právě pro Vás.

Objekt je zabezpečen, a to bezpečnostními kamerami a ostrahou s 24 hodinou službou. Kanceláře jsou vybaveny připojením k internetu, které je třeba řešit přes majitele objektu. Kancelářské prostory jsou umístěny ve druhém nadzemním podlaží budovy a mají velkorysou výměru 135 m2. Po vstupu do kanceláře se ocitnete v prostorné chodbě, z které je přístupné sociální zařízení a menší kuchyňka. Příslušenství je tak odděleno od samotných kanceláří. Velkou výhodou je obrovská variabilita, jsou zde menší místnosti, které lze využít např. jako kancelář pro asistentku či recepci a větší kanceláře využitelné taktéž mnoha způsoby. Prostory jsou krásně prostoupené denním světlem, je však třeba instalovat světla (ta původní si předchozí nájemce demontoval). Na podlaze jsou dřevěné parkety, vyjma příslušenství, kde je dlažba.

Poplatky za pronájem kancelářských prostor činí 330,- Kč/m2 měsíčně, tedy v celkové částce, s ohledem na fakt, že kancelář disponuje velkorysým prostorem 135 m2, zaplatíte 44.583,- Kč + DPH. Zálohy za služby (elektřina, topení, vodné, stočné, odpad, ostraha ad.) pak čítají 130 Kč/m2+DPH měsíčně, tedy v celkové částce 17.563,- Kč + DPH. Prostory mají samostatný elektroměr, voda a topení jsou vyúčtovány podle podlahové plochy. K dispozici je také jedno parkovací stání přímo ve dvoře za měsíční poplatek 3.990,- Kč + DPH.

Souhrnné informace jsem Vám umístil na web nemovitosti realitnisrdcar.cz/nemovitosti/konvikt. Tam naleznete veškerou fotodokumentaci, virtuální prohlídku a detailní popis.

Místo netřeba příliš představovat, ale tady je ta pravá Praha. Jste jen pár metrů od Betlémského náměstí, místa kde se v podstatě na pětníku nachází nespočet restaurací, kaváren či obchůdků. Vše, co potřebujete, když si chcete s klientem dát dobrý oběd, kávu nebo nakoupit chybějící zásoby do kanceláře. Pokud naopak potřebujete Vy či Vaše asistentka vyrazit do víru velkoměsta, máte to do deseti minut pěší chůze na Metro Můstek či Národní třída.

Veškeré výměry jsou pouze orientační.

Budu se na Vás těšit na prohlídce,

Realitní srdcař.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena nájmu
44 583 / měsíc
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Pronájem
Číslo zakázky
11014
Datum aktualizace
13.03.2024
K dispozici od
13.02.2024
Druh objektu
Cihlová
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
1942
Plocha užitná m2
135
Počet podlaží objektu
3
Počet míst k parkování
1
Elektřina
Elektro - 230 V
Datum nastěhování
13.02.2024
Popis prostoru
Kategorie
Číslo podlaží v domě
2
Typ domu
Patrový
Druh prostor
Kanceláře
Stav prostoru
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
D - Méně úsporná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice