KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 3+1, 68 m2 v Praze (část Kamýk), okres Hlavní město Praha

VybavenýVybavený8. patro8. patro
6 780 000
Lokalita
Okres Hlavní město Praha
Obec Praha
Ulice Pšenčíkova
Informace o nabídce
Číslo zakázky 11703
Datum vložení 17.04.2024
Datum aktualizace 18.04.2024
Prodej bytu 3+1 na pražském Kamýku!
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname: phone:

Popis nemovitosti

Prodej bytu 3+1 na pražském Kamýku!

Hledáte byt určený k renovaci podle svých představ? Měl by se nacházet na Praze 12, ideálně nedaleko zeleně a plné občanské vybavenosti? Pokud jste si odpověděli kladně, pak jednotka o dispozici 3+1, která se nachází v panelovém domě v ulici Pšenčíkova na pražském Kamýku, pro Vás bude tím pravým řešením.

Samotný byt o dispozici 3+1 se rozkládá v 8. NP (ze 13. NP) na ploše 68,7 m² + sklep v 5. patře domu a lodžie přístupná z kuchyně. Díky orientaci na jihozápad je zde zaručen dostatek slunečního svitu. Byt je ve stavu před rekonstrukcí, takže si ho budete moci zrekonstruovat podle svých představ. Koupelna s toaletou jsou obezděny umakartem, kuchyně byla vyměněna před cca 4 lety.

Momentálně je dispozice bytu taková, že vstoupíte do předsíně, z níž se dostanete do všech místností. Najdete zde neprůchozí samostatnou ložnici, neprůchozí samostatný dětský pokoj/pracovnu a v neposlední řadě také obývací pokoj, který je oddělen od kuchyně stěnou s průchodem. Do obývacího pokoje jsou 2 vstupy - skrze kuchyni nebo samostatné dveře z předsíně. Z kuchyně se dostanete na lodžii, kde si můžete dopřát příjemné posezení. Kuchyně v rámci případné renovace nabízí možnost jejího propojení s obývacím pokojem. Byt disponuje samostatnou toaletou a samostatnou koupelnou, do nichž se dostanete opět z předsíně.

Vytápění bytu, stejně jako ohřev vody, jsou zajištěny ústřední dálkovou formou, do bytu je rovněž zaveden plyn pro účely vaření.

SVJ se o dům ukázkově stará, v minulosti zde proběhlo několik rekonstrukcí, všechny byty mají plastová okna a předokenní žaluzie na dálkové ovládání (JZ strana domu), vyměněné stupačky, novou elektroinstalaci, fasáda je zateplená, je zde nový, zátěžový výtah na 1000kg. Prostor sklepů se nachází v suterénu domu. Součástí prodeje je také družstevní podíl na pronajímaném nebytovém prostoru v domě. SVJ má značně naspořeno, nemá nikde úvěry a v budoucnu je plánována investice do fotovoltaiky, domovní ČOV a tepelného čerpadla.

Umístění bytového domu je v blízkosti zeleně, s pěší dostupností zastávky autobusu Cílkova (1 min chůze). Odtud se dostanete autobusem č. 197 na metro B - Smíchovské nádraží (21 min) nebo č. 189 na metro C - Kačerov. V budoucnu bude nedaleko stát i zastávka metra D. Nedaleko bytového domu (do 10 min chůze) se nachází mateřské i základní školy. Na nákupy jsou vhodné dobře vybavené prodejny Albert, Lidl, Penny Market, či Kaufland (vše cca 10-15 min pěšky). Do 10 minut docházkové vzdálenosti máte lékárnu i poštu, drogerii či prodejny OBI, Jysk a Pepco. Pro procházky a odpočinek je ideální nedaleký lesopark Kamýk nebo Modřanská rokle. Tato zelená oblast skýtá mnoho možností pro aktivní i odpočinkové vyžití pro děti i dospělé.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
6 780 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
11703
Datum aktualizace
18.04.2024
Druh objektu
Panelová
Umístění objektu
Sídliště
Vybaveno
Částečně
Užitná plocha m2
73
Plocha parcely m2
73
Počet podlaží objektu
13
Celková podlahová plocha m2
68
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Ostatní
Garáž
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Telefon, internet
Topení
ústřední dálkové
Doprava
Silnice, MHD
Komunikace
Asfaltová
Rok kolaudace
1980
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
8
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Před rekonstrukcí
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice