KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, obchodní prostor, 243 m2 v Kroměříži, okres Kroměříž

11 250 000 cena včetně právního servisu a provize
Lokalita
Okres Kroměříž
Obec Kroměříž
Ulice Velké náměstí 48 / 41
Informace o nabídce
Číslo zakázky 1637
Datum vložení 17.04.2024
Datum aktualizace 18.04.2024
Prodej obchodního prostoru Kroměříž
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: email: fullname:

Popis nemovitosti

Prodej obchodního prostoru Kroměříž

Vítejte v Kroměříži v historickém městě, kde vás obklopí jedinečná atmosféra, kterou v jiném městě nenajdete. Na poměrně malé ploše máte soustředěny skvosty světového umění, architektury, kulturní i přírodní památky, unikátní sbírky, které po staletí nashromáždili olomoučtí biskupové a arcibiskupové. Právě oni si vybrali Kroměříž za své letní sídlo a zásadně ovlivnili vzhled i celkový význam města.
Právě zde a zrovna na Velkém náměstí si Vám dovolujeme nabídnout nebytový prostor v přízemí historické budovy č.p. 48 o celkové ploše 242,7 m2, kde je v současné době úspěšně provozována kavárna s letní zahrádkou. Prostor je rozdělen na dvě části a to na na kavárnu se zázemím, toaletou, šatnou, úklidovou místností, kanceláří včetně 2ks zabudovaných trezorů to vše o výměře 138,9 m2 a dále sklepení o výměře 103,8 m2 tyto dva prostory jsou propojeny schodištěm. Vše je kompletně zrekonstruováno, střeženo kamerovým systémem, dále v prostoru alarm, LED osvětlení a reklamní banner v podloubí. V případě koupě této skvostné nemovitosti je možné pokračovat se současným provozovatelem kavárny a přenechat tak nájemní smlouvu, nebo zde provozovat vlastní obchod či službu. Jedná se o jedinečnou příležitost přesunout sídlo firmy do atraktivní polohy historického centra Kroměříže. Vhodné pro právníky, poradce, finanční služby a řadu dalších uplatnění, jako např. realitní kancelář, ordinace, vinařství. Součástí prodeje jsou také spoluvlastnické podíly na společných částech domu a parcele.
Vytápění je vlastním plynovým kotlem a vzhledem k velmi silnému zdivu je úsporné. V budově je přípojka internetu.
Kroměříž se nachází ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě při jižním konci Hornomoravského úvalu ba zároveň v jižním cípu úrodné Hané. Žije zde přibližně 28 tisíc obyvatel a je tak po Zlíně druhým největším městem kraje. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším historickým městem České republiky a o rok později byl zdejší Arcibiskubský zámek spolu s Květnou a Podzámeckou zahradou zapsán na listinu světového kulturního dědictví UNESCO.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena prostoru
11 250 000
Poznámka
Cena včetně právního servisu a provize
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
1637
Datum aktualizace
18.04.2024
K dispozici od
17.04.2024
Druh objektu
Cihlová
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
140
Plocha užitná m2
243
Počet podlaží objektu
3
Počet míst k parkování
1
Datum nastěhování
17.04.2024
Popis prostoru
Kategorie
Typ domu
Přízemní
Druh prostor
Obchodní
Stav prostoru
Velmi dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry