KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 2+kk, 58 m2 v Olomouci (část Povel), okres Olomouc

VybavenýVybavený7. patro7. patro
cena u makléře
Lokalita
Okres Olomouc
Obec Olomouc
Ulice Janského
Informace o nabídce
Číslo zakázky JanD1704
Datum vložení 03.04.2023
Datum aktualizace 13.03.2024
Prodej moderního bytu 2+kk 58,71 m2 + 9,48 m2 lodžie, Janského D1, Olomouc - Povel
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: lname: fname:

Popis nemovitosti

Prodej moderního bytu 2+kk 58,71 m2 + 9,48 m2 lodžie, Janského D1, Olomouc - Povel

Vážení klienti, nabízíme Vám ke koupi nový moderní byt orientovaný na Západ, o dispozici 2+kk v 7.NP bytového domu D1, v klidné a vyhledávané lokalitě k bydlení na ulici Janského, Olomouc.

Další pokračování projektu rezidenčního bydlení Janského navazuje na úspěšně prodané projekty novostaveb na ulicích Jeremiášova a Janského, které rozšiřují obytnou zónu městské čtvrti Povel o nové moderní cihlové domy. Tato čtvrť je velmi vyhledávanou pro bydlení díky jejímu strategickému umístění nedaleko centra, Fakultní nemocnice a příjezdu do Olomouce a pro svou obklopenost a rychlou dostupnost veškerých služeb a MHD. Samotný bytový dům ,,D1'' je nyní ve výstavbě, předpokládaný termín dokončení 08/2023, předávání bytů bude probíhat od 09/2023, dle vydání kolaudačního souhlasu. V ceně bytů není zahrnuta kuchyňská linka a poplatek elektroměru ČEZ. Dle fází stavby lze dle Vašich požadavků ,,na klíč'' realizovat klientské změny, vnitřním uspořádáním bytu počínaje, až po výběr designu zásuvek konče, vše dle vašeho výběru z nepřeberných variant provedení. Standardní vybavení, jenž je zahrnuto v ceně, splňuje požadavky moderního bydlení (plovoucí podlaha, dřevěné zárubně a dveře s povrchem CPL, moderní keramické obklady, francouzská okna, závěsné wc, atd. – vše dle vlastního výběru).

Výjimečnost těchto bytů podtrhuje úsporné bydlení díky zařazení našich bytových domů do energetické třídy B, komfortní řešení zvukového a tepelného útlumu oddělením vnitřních chodeb od prostoru výtahu a schodiště, zátěžové koberce v chodbách, čistící zóna u vstupu do domu, výborné možnosti parkování, bezbariérový přístup, moderní výtah, velké prostorné lodžie či balkóny, šatní komory, francouzská okna, výhled do relaxační zóny rezidenčních vnitrobloků, soukromí uprostřed krajského města a především velmi výhodný poměr ceny a kvality bydlení. Za připomenutí také stojí již zmíněná skvělá dopravní dostupnost s rychlým příjezdem na dálnici a veškeré služby v blízkosti domu!

Kupte si nový byt od prověřeného a spolehlivého developera. Nyní i přes vysokou inflaci, Vám garantujeme cenu bez navýšení a inflačních doložek! Využijte tak příležitosti nechat si kompletně navrhnout a postavit byt dle Vašich přání. Využijte komplexnosti služeb developera s tradicí od roku 2005! Za tuto dobu jsme postavili na dvě tisícovky bytových jednotek spokojeným klientům. Zajišťujeme si vlastní výstavbu, následný výhradní prodej a našim klientům služby vlastního hypotečního centra, které Vám může bezplatně zajistit vyřízení hypotečního financování s výhodami, jenž jsme Vám ve spolupráci s bankovními ústavy připravili. Pro investory zajišťujeme bezplatně následný pronájem.


Těšíme se na setkání.
Rastislav Šrajer, zástupce společnosti

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena:
cena u makléře
Poplatky
Včetně poplatků
Náklady na bydlení
3 000
Hypotéka
ANO
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
JanD1704
Datum aktualizace
13.03.2024
K dispozici od
30.06.2024
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Vybaveno
Ne
Užitná plocha m2
58
Plocha parcely m2
58
Počet podlaží objektu
7
Celková podlahová plocha m2
58
Počet lodžií
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Ostatní
Bezbarierový přístup, výtah, půdní vestavba
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Telefon, internet
Sítě
Satelit, kabelová televize
Topení
ústřední dálkové
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Asfaltová
Podlaží podzemní
1
Datum nastěhování
30.06.2024
Datum ukončení výstavby
31.08.2023
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
7
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Ve výstavbě (hrubá stavba)
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
B - Velmi úsporná
Vyhláška
78/2013 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice