KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, garáž, 40 m2 v Hradci Králové, okres Hradec Králové

1 380 000 Včetně provize RK
Lokalita
Okres Hradec Králové
Obec Hradec Králové
Ulice Ulrichovo náměstí 737 / 3
Informace o nabídce
Číslo zakázky 2775
Datum vložení 31.08.2022
Datum aktualizace 13.03.2024
Prodej modulové dřevostavby
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: phone: email: lname: fullname:

Popis nemovitosti

Prodej modulové dřevostavby

Zveme Vás do našeho vzorového centrum poblíž Chlumce nad Cidlinou. V našem centru je možná prohlídka celkem tří modulů o výměře 34 m2, 40 m2 a 99 m2. Při této osobní prohlídce Vám představíme veškeré varianty, parametry a možnosti řešení a realizace přímo pro Vaše potřeby a dle Vašeho vkusu.
Nabízíme prodej kvalitní a celoročně obytné mobilní modulové dřevostavby o dispozici 2+kk. Jedná se o montovaný samonosný modul 10 x 4 m. Výška stropu v obytných částech je 2,5 m, tudíž je možná kolaudace modulu. Dispozice: vstupní předsíň, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, obývací pokoj se vstupem na terasu a kuchyňským koutem a samostatná ložnice. Modul je dodáván kompletně dokončený, včetně rozvodů, podlahových krytin, obkladů, dlažby a sanitárního vybavení. Kuchyňská linka, nábytek a osvětlení nejsou součástí standardního vybavení. Vybavení modulu znázorněné na fotografiích je možné vyrobit a dodat dle přání zákazníka za příplatek. Součástí standardního vybavení je rovněž tepelné čerpadlo o výkonu 3,5 kW zajišťující vytápění modulu. Díky tomuto řešení vytápění jsou náklady na provoz modulu minimální. Podlahovou krytinou je vysoce kvalitní vinylová podlaha a keramická dlažba. Okna jsou dodávána plastová s izolačními dvojskly (na přání zákazníka je možná realizace rovněž s trojskly).
K umístění modulu na Vašem pozemku není potřeba základová deska. Postačí pouze předem připravené betonové patky či zpevněná plocha. Zároveň není třeba řešit stavební povolení. Ideální řešení na rekreační, tak rovněž trvalé bydlení.
Veškeré vybavení, finální provedení či výběr fasády objektu je čistě na výběru klienta. Na přání klienta je možná realizace modulu o prakticky jakékoli užitné ploše. Díky napojení a sestavení několika jednotlivých modulů s prostupy může vzniknout i objekt přesahující 100 m2.
Moduly poskytují plnohodnotné celoroční bydlení s parametry srovnatelnými s klasickými dřevostavbami. Díky technologiím a zdroji vytápění jsou náklady na užívání opravdu nízké.
Uváděná cena je za samotný modul ve standardním provedení. V ceně není zahrnuta doprava modulu na pozemek klienta a veškeré nábytkové vybavení modulu, vč. kuchyňské linky.
Pro bližší informace či domluvení osobní prohlídky v našem vzorovém centru kontaktujte realitního makléře.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
1 380 000
Poznámka
Včetně provize RK
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
2775
Datum aktualizace
13.03.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Dřevěná
Umístění objektu
Centrum obce
Zastavěná plocha m2
40
Elektřina
Elektro - 230 V
Topení
Jiné
Popis objektu
Kategorie
Stav objektu
Novostavba
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
148/2007 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry