KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 219 m2 v Mikulovicích, okres Jeseník

VybavenýVybavenýPo rekonstrukciPo rekonstrukcicihlovácihlová
5 400 000 Včetně provize rk a právních služeb.
Lokalita
Okres Jeseník
Obec Mikulovice
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky RDKolnovice01
Datum vložení dnes
Datum aktualizace dnes
Prodej nadstandardního RD 3+kk 219m2 se zahradou a wellness, Kolnovice - Mikulovice
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: fullname: email: lname: fname:

Popis nemovitosti

Prodej nadstandardního RD 3+kk 219m2 se zahradou a wellness, Kolnovice - Mikulovice

Nabízíme ojedinělou příležitost ke koupi útulného a přitom moderního rodinného domu dispozice 3+kk v klidné části obce Kolnovice - Mikulovice v CHKO Jeseníky, nedaleko polských hranic. Dům nabízí svým budoucím majitelům užitnou plochu 219 m2, obklopený zahradou s altánkem na sezení a komfortním zahradním wellness domkem, to vše na oploceném pozemku o ploše 1230m2, včetně parkovací plochy u domu. Dům svým vnitřním uspořádáním splní očekávání i náročných zákazníků, hledajících pěkné a moderní bydlení s bohatým prostorem pro život.

Hlavním vstupem do domu se dostaneme přes zastřešenou terasu do foyer s přístupem do podkroví či suterénu, dále pak do technické místnosti a koupelny se závěsným wc a sprchovým koutem. Přímo naproti vstupu do domu je průchod do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem na míru s vestavěnými spotřebiči (trouba, kávovar, myčka, americká lednice s mrazákem - vše zn. Bosch). Obývací pokoj s kuchyní disponuje velkorysým prostorem o ploše 60m2 a tvaru L, s balkónovými dveřmi se stupem na nedokončenou terasu v jižním cípu zahrady. Podkroví nabízí dvě ložnice, každá s dvěma šatnami a uprostřed nedokončená koupelna s wc (hrubý stav). V domě zabudováno pět jednotek klimatizace, v přízemí podlahové vytápění. Ohřev TUV zajištěn el. bojlerem, kanalizace do septiku. Dům napojen na obecní vodovod, lze ale využít i vlastní studny! Náklady na bydlení pouze cca 5.000,- Kč.

Samostatnou kapitolou je pak zahrada, která krom optimálního prostoru pro veškeré aktivity a rodinný čas, nabízí především samostatný wellness domek s prostorným interiérem do tvaru L s dvěma saunami (infra a finská) a bohatým prostorem pro další zázemí, jako odpočinková zóna, fitness a podobně. Součástí této vedlejší stavby je také přístřešek s umístěnou vířivou vanou až pro 5 osob! Aktuálně se řeší pasport stavby. Dále je naproti vstupní bráně na obecním pozemku zbudované zpevněné parkoviště pro 5 automobilů, parkování ale lze vybudovat i na vlastním pozemku, mezi domem a zahradním domkem pro cca 3 automobily. Za zmínku také stojí kopaná studna s hloubkou 4m v 1.PP napojená na vnitřní rozvod v domě, lze tedy přepínat mezi vodou obecní a ze studny.

Rekreační oblast Jeseníků se vyznačuje krom nejlepší kvality vzduchu i nepřeberným množstvím zábavy, sportovní aktivity a výletů. Pouhých 850m od domu se nachází Lucky Horse Runch, 11km do Zlatých hor, kde lze navštívit zlatokopecký skanzen, hornické muzeum, Rejvíz – mechové jezírka, dále vyhlídku Čertovy kameny, Zlatý Chlum, Biskupská kupa, Vodní tvrz, jeskyni Na Pomezí či Špičák, lesní bar v Horní Lipové, nebo vzdálenější Karlovu Studánku, Praděd, Šerák, Velké Losiny, nádrž Dlouhé stráně a další…

Jedinečnost tohoto bydlení ocení každá rodina, která hledá čerstvý vzduch, klid a zázemí nejen pro své děti. V místě je k dispozici zastávka MHD 40m od domu, vlak 3km, v obci pak pošta, obecní knihovna, zdravotnické zařízení, MŠ a ZŠ, policie, veřejně přístupný víceúčelový sportovní areál při ZŠ v Mikulovicích.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
5 400 000
Poznámka
Včetně provize rk a právních služeb.
Poplatky
Včetně poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
RDKolnovice01
Datum aktualizace
Dnes
K dispozici od
10.02.2023
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Polosamota
Dispozice
3 pokoje
Vybaveno
Ano
Zastavěná plocha m2
117
Užitná plocha m2
219
Plocha parcely m2
1230
Počet podlaží objektu
3
Počet parkovišť
1
Počet garáží
Počet bazénů
1
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
ústřední elektrické
Doprava
Vlak, silnice, autobus
Komunikace
 
Plocha sklepa m2
82
Počet sklepů
1
Podlaží podzemní
1
Datum nastěhování
10.02.2023
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Po rekonstrukci
Voda
Voda - studna
Odpad
Septik
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
78/2013 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je část města