KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 1374 m2 , okres Česká Lípa

Stavební parcelaStavební parcela
1 464 000
Lokalita
Okres Česká Lípa
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 6497
Datum vložení 03.04.2024
Datum aktualizace včera
Prodej, pozemek pro bydlení, 1374 m2, Kozly u České Lípy
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname:

Popis nemovitosti

Prodej, pozemek pro bydlení, 1374 m2, Kozly u České Lípy

Exkluzivní nabídka! Postavte svůj vysněný rodinný dům v malebné obci Kozly nedaleko okresního města Česká Lípa!

Nabízíme Vám prodej prostorného pozemku o rozloze 1374 m2, který je připraven k okamžité výstavbě Vašeho rodinného domu. Tento mírně svažitý pozemek je umístěn v klidném prostředí a částečně je již oplocen, což zaručuje Vaše soukromí a bezpečnost.

Pozemek disponuje přípojkami na elektrickou energii a vodovod, které jsou přístupné na hranici pozemku. Pro Vaše pohodlí a komfort bude řešení odpadů řešeno vlastní čističkou.

Přístup k pozemku je zajištěn po zpevněné obecní komunikaci, která Vám zaručuje snadnou a pohodlnou dostupnost. Můžete se těšit na klidnou a příjemnou atmosféru venkovského života.

Podle územního plánu obce je tento pozemek zařazen do ploch smíšených obytných, což Vám poskytuje široké možnosti využití. Hlavní využití je samozřejmě pro bydlení v rodinných domech a rodinnou rekreaci. Maximální koeficient zastavění činí 0,25, což znamená dostatek prostoru pro Vaše přání a nápady.

Obec Kozly se nachází pouhých 6 km od okresního města Česká Lípa, kde najdete kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů a zdravotnických zařízení. Díky autobusové dopravě je pro Vás zajištěna pohodlná dopravní obslužnost. Budete mít příležitost žít ve venkovské atmosféře s možností vychutnávat si klid menší vesnice a být zároveň na dosah nádherné přírody.

A to není vše! V případě Vašeho zájmu zajistíme zdarma financování, abyste mohli realizovat svůj sen o vlastním domě bez starostí. Rádi Vám také poskytneme náhled do územního plánu obce, abyste měli jasnou představu o potenciálu tohoto pozemku.

Neztrácejte čas a kontaktujte nás ještě dnes! Naši odborníci Vám rádi poskytnou podrobnější informace a domluví s Vámi prohlídku tohoto atraktivního pozemku. Máte-li jakékoli dotazy nebo zájem, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat.

Přijďte objevit potenciál tohoto pozemku a začněte budovat svůj vlastní domov ve snovém prostředí obce Kozly. Těšíme se na spolupráci s vámi a na to, že Vám pomůžeme dosáhnout Vašeho bytového štěstí a klidu v přírodě!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
1 464 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
6497
Datum aktualizace
Včera
Umístění objektu
Centrum obce
Doprava
Silnice, autobus
Komunikace
 
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
1374
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
148/2007 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec