KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 1481 m2 , okres Pardubice

Stavební parcelaStavební parcela
2 290 000
Lokalita
Okres Pardubice
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0324
Datum vložení 19.03.2024
Datum aktualizace 19.03.2024
REZERVACE - Prodej pozemku o CP 1481 m2 pro výstavbu RD, Kasaličky, okr. Pardubice
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: phone: lname:

Popis nemovitosti

REZERVACE - Prodej pozemku o CP 1481 m2 pro výstavbu RD, Kasaličky, okr. Pardubice

Představte si život ve vlastním domě, kde každé ráno vítáte nový den pohledem na zelenou oázu klidu, kde vaše děti mají prostor pro své hry a vy místo pro relaxaci po náročném dni. Nyní máte jedinečnou příležitost proměnit tento sen ve skutečnost. Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemek v malebné obci Kasaličky, ideální pro výstavbu rodinného domu, který se stane vaším bezpečným přístavem.

Pozemek o celkové ploše 1481 m² se nachází v tiché a přátelské části obce, hned vedle dětského hřiště, což představuje ideální podmínky pro rodiny s dětmi. Lokalita nabízí nejen klid a soukromí, ale také výbornou dostupnost – vše potřebné najdete v nedaleké Rohovládově Bělé nebo v Lázních Bohdaneč. A pokud vás láká ruch velkoměsta, Hradec Králové i Praha jsou snadno dostupné díky blízkosti dálnice D11.

Pozemek je rovinatý, což zjednodušuje a zlevňuje přípravné práce pro výstavbu. V současné době je veden jako zahrada a ostatní plocha, ale díky platnému územnímu plánu je zde možné postavit rodinný dům s jedním nadzemním podlažím a využitelným podkrovím. Koeficient zastavitelnosti 0,3 umožňuje dostatečně velkou zahradu pro vaše odpočinkové aktivity.

Jednou z hlavních výhod tohoto pozemku je již zpracovaný projekt na výstavbu rodinného domu, který zahrnuje přízemní dům s obytným podkrovím, vestavěnou garáží a dalšími parkovacími místy. Projekt respektuje původní zástavbu a nabízí moderní a promyšlené řešení pro pohodlné bydlení 4-5 členné rodiny. Všechny inženýrské sítě jsou připraveny na hranici pozemku nebo v jeho těsné blízkosti, což výrazně usnadňuje a urychluje přípravu pro stavbu.

Stavební povolení je k dispozici, takže po koupi pozemku můžete okamžitě začít realizovat svůj vysněný domov.

Nabízíme tento jedinečný pozemek za cenu 2 290 000 Kč. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle svých představ v obklopení přírody a s výbornou dostupností všeho potřebného. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a společně s vámi se těšíme na realizaci vašeho nového domova v Kasaličkách.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
2 290 000
Poplatky
Včetně poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0324
Datum aktualizace
19.03.2024
K dispozici od
29.10.2022
Umístění objektu
Centrum obce
Doprava
Silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Datum nastěhování
29.10.2022
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
1481
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec