KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 440 m2 v Července, okres Olomouc

VybavenýVybavenýcihlovácihlová
16 750 000
Lokalita
Okres Olomouc
Obec Červenka
Ulice Třebízského
Informace o nabídce
Číslo zakázky 355
Datum vložení 15.03.2024
Datum aktualizace 17.03.2024
Prodej rodinný dům 442 m², pozemek 2875 m², - ul. Třebízského, obec Červenka
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: email:

Popis nemovitosti

Prodej rodinný dům 442 m², pozemek 2875 m², - ul. Třebízského, obec Červenka

Sníte o domě se zahradou a bazénem do kterého se vejde početná rodina anebo máte rádi velké prostory, ale přitom chcete mít dostatek klidu? Potom jste možná právě našli!

Realitní kancelář OKF REALITY má pro Vás na prodej jedinečnou nemovitost umístěnou na okraji chráněné krajinné oblasti Litovelského Pomoraví, kterou máte zkrátka na dosah ruky. Navíc strategické místo umístění nemovitosti, Vám zaručí maximální soukromí, vyžití a přitom to budete mít kamkoliv kousek.

Rodinný dům je po kompletní rekonstrukci, izolovaný a zateplený do kterého se stačí jen nastěhovat. Dispozičně je řešen jako 6+2 a jeho celková podlahová plocha činí 358 m². Půdorysně tvoří tvar L s vjezdem do dvoru a má dva samostatné vstupy, které tvoří prakticky dva bytové prostory. Za domem se nachází vedlejší stavba s garáží a půdou, sloužící jako společenská místnost o celkové podlahové ploše 84 m². Přičemž je možné tuto stavbu stavebně napojit na rodinný dům.

V přední části rodinného domu je umístěna bytová jednotka o dispozici 4+1 se 3 koupelnami. V přízemí se nachází vstupní chodba, sprchový kout s WC, jídelna s krbem, kuchyně, spíž, obývací pokoj a ložnice. V podkroví jsou pak umístěny dva samostatné pokoje a dvě koupelny.

V levém křídle dvorní části domu je umístěna bytová jednotka o dispozici 2+1 s jednou koupelnou. V přízemí je umístěna vstupní chodba, ložnice a kuchyně. V podkroví se nachází dominantní obývací pokoj o výměře 55 m² s krbem a se vstupem na terasu.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (obecní voda, elektřina, plyn a kanalizace – ČOV). Elektřina v mědi. Rozvody vody a odpadů v plastu. Vytápění domu je řešeno dvěma plynovými kotly, přičemž v domě jsou umístěna dvě krbová kamna na tuhá paliva. O ohřev vody se starají 2 elektrické bojlery. Jednotlivá podlaží jsou pak propojena dvěma samostatnými masivními dřevěnými schodišti.

Vedlejší stavba s garáží a půdou slouží jako společenská místnost, kde můžete trávit volné chvíle s rodinou, s přáteli a nebo vést firemní jednání do ranních hodin ať je počasí a nálada jakákoliv. Dispozičně nabídne místnost s posezením a barem. V další místností je umístěn kulečník, sprchový kout, WC, technická místnost a vstup do krytého bazénu s pískovou filtrací. Vytápění je zde řešeno krbovými kamny a ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Nabídne také kryté posezení s udírnou a grilem. Bazén disponuje kvalitním pojezdovým zastřešením.

Udržovaná zahrada má celkovou plochu 2255 m² a je to jedna velká oáza klidu a pohlazení duše. Je zde umístěno další kryté venkovní posezení a dílna, kde najde své místo i každý kutil. V zadní části je umístěn sad s ovocnými stromy.

Občanská vybavenost je dostačující. Kousek od domu se nachází známý Doubravský dům, kde to děti ale i dospělí zkrátka milují.
Obec Červenka Vám nabídne mateřskou i základní školu, obchod s potravinami, dětské hřiště, venkovní posilovnu, autobusové zastávky, vlakové nádraží a další.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
16 750 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
355
Datum aktualizace
17.03.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
288
Užitná plocha m2
440
Plocha parcely m2
2875
Počet podlaží objektu
1
Počet teras
1
Počet parkovišť
1
Počet garáží
1
Počet bazénů
1
Elektřina
Elektro - 230 V
Ochrana
CHKO
Zástavba
Venkovská
Telekomunikace
Internet
Topení
ústřední plynové
Doprava
Vlak, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Počet sklepů
1
Plocha nebytových prostor m2
84
Plocha zahrady m2
2255
Plocha dílen m2
25
Rok kolaudace
2008
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice