KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 389 m2 v Polevsku, okres Česká Lípa

VybavenýVybavenýsmíšenásmíšená
cena u makléře
Lokalita
Okres Česká Lípa
Obec Polevsko
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 7313
Datum vložení 12.04.2024
Datum aktualizace 12.04.2024
Prodej, rodinný dům, Polevsko
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: fname: fullname:

Popis nemovitosti

Prodej, rodinný dům, Polevsko

Představujeme vám unikátní nabídku rodinného domu na krásném a klidném místě v obci Polevsko. Tento dům nabízí dokonalé bydlení pro vaši rodinu a má všechno potřebné vybavení pro vaše pohodlí. Nejlepší zpráva? Jsou zde hned dva samostatné byty 2+1, které vám poskytnou dostatek prostoru.

Při vstupu do přízemí narazíte na moderní kuchyň, prostorný obývací pokoj a koupelnu se sprchovým koutem. Navíc zde najdete společenskou místnost, ideální pro rodinná setkání a společné aktivity. K dispozici je také kotelna s automatickým kotlem na tuhá paliva, která zajišťuje účinné vytápění domu v chladnějších měsících. Na střeše domu jsou solární panely, které pomáhají zajistit ohřev vody, což je další významná úspora nákladů.

V prvním patře najdete další obývací pokoj, kuchyň a prostornou ložnici. Zajímavým bonusem je nedokončený bývalý společenský sál, který vám poskytuje neomezené možnosti přizpůsobení podle vašich představ. A to není vše! Velká půda nabízí ohromující prostor s potenciálem pro další rozšíření obytných místností nebo třeba hernu pro děti.

Jedním z vrcholů tohoto domu je bezesporu terasa se zimní zahradou, která vám umožní vychutnávat si venkovní prostor po celý rok.

Pokud budete uvažovat podnikatelsky a obchodně, je možná přeměna tohoto domu na penzion, jeho velikost a dispozice poskytují ideální podmínky pro rozvoj tohoto druhu podnikání.

Dům je vybaven vlastní čističkou odpadních vod, připojením na veřejný vodovod a plynovou přípojkou na domě. Nemusíte se tedy starat o žádné základní služby. Parkování? Žádný problém! Vlastní parkoviště je zde k dispozici. Raritou je pískovcový sklep se studánkou. 

Dům je situován na rovinatém pozemku se dvěma vjezdy, což zajišťuje pohodlný přístup a snadné manévrování s vozidly. Polevsko je vyhledávanou lokalitou nejen pro bydlení a rekreaci, ale také jako turistická destinace pro letní i zimní sporty. Okolní příroda nabízí nekonečné možnosti pro outdoorové aktivity, jako je turistika, cyklistika, lyžování a mnoho dalšího.

Tento rodinný dům v obci Polevsko představuje skutečný sen pro ty, kteří hledají klidný a komfortní domov pro svou rodinu. Jeho prostorné dispozice, dva samostatné byty, možnost přestavby na penzion, moderní vybavení, vlastní čistička odpadních vod a atraktivní lokalita jsou jen některé z jeho výhod.

Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít! Kontaktujte nás ještě dnes a rádi vám poskytneme další informace včetně náhledu do stavební dokumentace a uspořádáme prohlídku tohoto ohromujícího domu. Užijte si idylický život v obci Polevsko a začněte tvořit nezapomenutelné rodinné vzpomínky ve vašem novém domově!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena:
cena u makléře
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
7313
Datum aktualizace
12.04.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
929
Užitná plocha m2
389
Plocha parcely m2
4007
Počet podlaží objektu
2
Počet teras
1
Počet parkovišť
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Venkovská
Telekomunikace
Internet
Topení
Lokální tuhá paliva, ústřední tuhá paliva
Doprava
Silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Počet sklepů
1
Podlaží podzemní
1
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
ČOV pro celý objekt
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec