KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 3+kk, 83 m2 v Olomouci (část Povel), okres Olomouc

Balkón 10m2Balkón 10m2VybavenýVybavený7. patro7. patro
7 350 000 Včetně prostorné komory na chodbě, možnost dokoupení parkovacího stání dle vlastního výběru!
Lokalita
Okres Olomouc
Obec Olomouc
Ulice Janského
Informace o nabídce
Číslo zakázky ProdJanskehoD23kk
Datum vložení 04.04.2023
Datum aktualizace 13.03.2024
Prodej vybavené novostavby bytu 3+kk 82,6m2 + 10,22m2 balkon, Janského, Olomouc - Povel
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: lname:

Popis nemovitosti

Prodej vybavené novostavby bytu 3+kk 82,6m2 + 10,22m2 balkon, Janského, Olomouc - Povel

Hledáte nové bydlení bez kompromisů? Pak věřím, že tato nabídka si Vás získá! Nabízíme koupi vybaveného bytu 3+kk o podlahové ploše 82,6m2 a balkon 10,22m2 v čerstvě dokončené novostavbě na ulici Janského, městská část Povel - Olomouc. Tato část města nabízí veškeré zázemí včetně rychlé dostupnosti MHD a nájezdu na dálnici, blízkost supermarketů, ZŠ a MŠ, a to na dohled od Fakultní nemocnice. V docházkové vzdálenosti OC Šantovka, městské parky, centrum města, ale i Slavonín s rybníkem Hamrys pro procházky a relax s dětmi a dalšími možnostmi vyžití v blízkém okolí.
Hlavními plusy této cihlové novostavby jsou bezesporu použité technologie, z nichž za zmínku stojí kvalitní okenní prvky od fy Sulko, mezibytové příčky tloušťky 30cm z cihelných bloků Porotherm Akusym, zateplení budovy minerální vatou 12cm, samozřejmostí je bezbariérový vstup a moderní výtah.
Samotný byt se nachází v posledním sedmém nadzemním podlaží nabízející dokonalé soukromí s minimem sousedů a pěkným výhledem z lodžie jak na centrum města, tak i směrem na Slavonín. A co Vás čeká na prohlídce? Po vstupu do bytu máte ihned k dispozici vestavěnou šatní skříň s posuvnými dveřmi, vstupní halu s prostorným výklenkem pro umístění dalších vestavěných úložných prostor, dvě ložnice orientované na Sever pro lepší spánek i v létě, z nichž větší z ložnic je umístěná na konci chodby. Koupelna pak disponuje prostornou rohovou vanou, která přímo vybízí k odpočinku po náročném dni, nebo romantice při svíčkách. Nespornou výhodou je také přísun přirozeného světla a větrání, krom klasického odtahu par s časovým spínačem. Samostatná toaleta se závěsným wc, na toaletě i v chodbě noční led tlumené osvětlení. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, jako dominanta celého bytu orientována v severovýchodním rohu, z něhož je další přístup na zastřešený balkon. Balkon samotný svým prostorem nabízí další zázemí od jara až do podzimu u večerního posezení rodičů u skleničky vína, tak setkání přátel při grilování.... Veškeré prvky v bytě jako vinylové podlahy, dveře CPL, obklad s dlažbou v koupelně, tak i kuchyňská linka na míru, ale i další nábytek, to vše sladěné do kombinace dřevěného designu, kamene a bílé barvy.
Praktičnost tohoto nového domova dokresluje samostatná komora na patře o ploše 4m2 pro uložení vašeho sportovního náčiní a sezónních věcí a protože víme, že nikoho nebaví zdlouhavé večerní hledání parkování a kroužení kolem domu, lze k bytu samotnému dokoupit jednu ze čtyř variant parkovacích stání a je jen na Vás, jakou zvolíte. Dům spadá do energetické třídy B, náklady na bydlení tak budou minimální při maximálním tepelném komfortu! Pro náročné uživatele internetu je tu přichystané připojení optickým kabelem od společnosti Nordic Telecom. Díky naší silné pozici na trhu Vám pomůžeme také bezplatně zajistit nejvýhodnější hypoteční úvěr na dofinancování této koupě. Předání nemovitosti ke konci roku 2023, případně dříve. Přijďte se podívat na vlastní oči a třeba už nebudete chtít odejít...

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
7 350 000
Poznámka
Včetně prostorné komory na chodbě, možnost dokoupení parkovacího stání dle vlastního výběru!
Poplatky
Včetně poplatků
Náklady na bydlení
4 500
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
ProdJanskehoD23kk
Datum aktualizace
13.03.2024
K dispozici od
01.12.2023
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Vybaveno
Ano
Užitná plocha m2
83
Plocha parcely m2
83
Počet podlaží objektu
7
Celková podlahová plocha m2
83
Plocha balkónu m2
10
Počet balkónů
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Ostatní
Bezbarierový přístup, výtah, půdní vestavba
Zástavba
Obchodní a obytná
Telekomunikace
Internet
Sítě
Kabelová televize, kabelové rozvody
Topení
ústřední dálkové
Doprava
Silnice, MHD
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
4
Počet sklepů
1
Podlaží podzemní
1
Rok kolaudace
2022
Datum nastěhování
01.12.2023
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
7
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Novostavba
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
B - Velmi úsporná
Vyhláška
78/2013 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice