KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 74 m2 v Osvětimanech, okres Uherské Hradiště

VybavenýVybavenýcihlovácihlová
1 090 000 Cena k jednání
Lokalita
Okres Uherské Hradiště
Obec Osvětimany
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 2407
Datum vložení 09.04.2024
Datum aktualizace 09.04.2024
Prodej rodinného domu v Osvětimanech
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
Surovec & Partners | Real estate s.r.o.
Všechny nabídky kanceláře (6)
Informace o kanceláři
email: phone: fname:

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu v Osvětimanech

Starší rodinný dům na prodej v Osvětimanech, čím dál tím oblíbenějším městysu s necelou tisícovkou obyvatel, vzdáleném jen asi 15 km západně od Uherského Hradiště, je sice nabízen v původním stavu, máte však možnost přesvědčit se o tom, že celková nabídka této nemovitosti na prodej ve známém pohoří Chřiby je ve finále za danou cenu rozhodně zajímavá!

Prvním důkazem je lokalita. RD na prodej, s č.p. 191, se nachází v těsné blízkosti centra, a tudíž i obchodů či restaurace. Všechno máte zkrátka pár metrů od domu! Uklidňujícím prvkem je potok Hruškovice, tekoucí podél domu. Ten je navíc oplocen, což zajišťuje dostatek soukromí na dvorku.

Další výhodu bezesporu představuje dispoziční řešení 2+1, které je ideální jak pro jednotlivce a páry, tak coby startovací bydlení pro menší rodinu. Nechybí zde koupelna, a přestože interiér zrovna nedýchá novotou, dokážu si představit, že po zvelebení jej lze proměnit v útulný domov disponující dvojicí samostatných pokojů. Míra případné rekonstrukce závisí samozřejmě čistě na novém majiteli, kterým můžete být právě vy.

V současné chvíli je dům dokonce obydlen. Paní, která v něm bydlí ráda, by jistě uvítala možnost dalšího pronájmu, a tak jeho koupi můžete pojmout také jako investiční nemovitost na pronájem, s tím, že se sháněním nájemníka už byste starost neměli. Současná obyvatelka však k domu nemá žádný právní vztah, a tak záleží čistě na vašich potřebách a strategii. Ostatně, výnosy z pronájmů ve starších domech jsou čím dál lákavější a když se podíváme na procenta, není se čemu divit.

Dílna a přidružená zemědělská stavba zase potěší všechny domácí kutily. Spolu s rodinným domem je umístěna na menším pozemku o výměře 142 m2, kde však zbyl stále dostatek prostoru pro pohodové posezení přímo před domem, které během nadcházejících letních měsíců jistě přijde vhod. Výhodou menších pozemků je obecně fakt, že nemusíte trávit hromadu času sečením či úpravou trávníku. Nejednoho zájemce jistě zaujmou také rozlehlé a udržované půdní prostory.

Nejbližší větší obchodní centrum najdete jen pár minut jízdy autem na území Starého města u Uherského Hradiště (Hypermarket Albert, DM drogerie, GATE ad.)

Chcete to vidět naživo? Na místě vám vše vysvětlím a ukážu.

Na viděnou v Osvětimanech!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
1 090 000
Poznámka
Cena k jednání
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
2407
Datum aktualizace
09.04.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Cihlová
Dispozice
3 pokoje
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
74
Užitná plocha m2
74
Plocha parcely m2
152
Počet podlaží objektu
1
Počet garáží
Topení
Lokální tuhá paliva
Rok kolaudace
1945
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Přízemní
Stav domu
Dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec