KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 207 m2 v Sadské, okres Nymburk

VybavenýVybavenýcihlovácihlová
7 490 000
Lokalita
Okres Nymburk
Obec Sadská
Ulice V Zahradách 855
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0127
Datum vložení 10.12.2023
Datum aktualizace 13.03.2024
Prodej řadového rodinného domu 5+1 se zahradou, Sadská
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: fullname: phone:

Popis nemovitosti

Prodej řadového rodinného domu 5+1 se zahradou, Sadská

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v obci Sadská, okres Nymburk. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, jelikož zdůrazňuje bezpečnost, rodinnou atmosféru a je vhodná pro děti díky své blízkosti škol, zeleně a dalších atrakcí pro nejmenší.

Dům je řadový a má celkem 4 pokoje, jídelnu a kuchyni. Je patrový, celý podsklepený a celkem má 3 podlaží. 1.PP je suterén a obsahuje garáž, dílnu, prádelnu, technickou místnost a skladovací prostory. Další dvě NP sou obytná. Stav objektu je velmi dobrý, což zajišťuje bezproblémové a komfortní bydlení. Dům má zastavěnou plochu 125m² a užitnou plochu 207m², což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. K domu náleží zahrada 90m² a podíly na pozemcích sousedících s dome. Na pozemku sousedícím s domem je vlastní bazén s venkovním posezením viz foto.

Dalšími výhodami jsou 2 lodžie s celkovou plochou 13.2m² a terasa o rozloze 6.7m², kde si můžete užívat odpočinku a relaxace. Nemusíte se starat o parkování, protože k dispozici je již zmiňovaná garáž v suterénu domu o rozloze 18.5m² a parkovací místo před garáží.

Tato nemovitost je orientována na světové strany severovýchod a jihozápad, což zajišťuje dostatek světla a slunce po celý den. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou škola, školka, pošta, supermarket a kompletní síť obchodů a služeb.

Dům je napojen na kanalizaci, studnu, která zajištuje zdroj vody v domě a veřejný vodovod (přípojka je zavedena do domu). Přívod plynu je zajištěn plynovodem. Elektřina je dostupná ve standardních napětích 230V a 380V. Schody jsou vyrobeny z Teraca, což zaručuje jejich pevnost a bezpečnost. Topení je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody elektrickým bojlerem. Dům prošel částečnou rekonstrukcí (je zateplený, plastová okna, zateplená střecha, kuchyně včetně rozvodů a koupelna v prvním patře včetně rozvodů). Co majitelé nestihli je rekontrukce elektro rozvodů, nové rozvody v mědi jsou pouze v kuchyni a koupelně v 1. patře domu, jinak je rozvod v hliníku.

Dostupnost do nemovitosti je velmi dobrá. V okolí se nachází vlakové a autobusové spojení, dálnice a silnice. Dále je k dispozici internetové připojení, což usnadní komunikaci a zajištění všech potřeb.

Celkové roční náklady (elektřina, plyn, voda) spojené s užíváním domu jsou 71.000,-Kč.

Nabízený rodinný dům na adrese Ulice V Zahradách Č. p. 855, Obec Sadská, okres Nymburk je ideální volbou pro rodiny s dětmi, které hledají bezpečné a rodinné prostředí.

Pro možnost koupě domu na hypotéku pro vás máme připravený již hotový odhad nemovitosti a financování za velmi příznivých podmínek bez poplatků za zpracování.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
7 490 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0127
Datum aktualizace
13.03.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
125
Užitná plocha m2
207
Plocha parcely m2
215
Počet podlaží objektu
3
Plocha balkónu m2
13
Počet balkónů
1
Plocha terasy m2
6
Počet teras
1
Počet parkovišť
1
Počet garáží
1
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
ústřední plynové
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
36
Počet sklepů
1
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod, Voda - studna
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná (příloha)
Vyhláška
264/2020 Sb.
Spotřeba
364 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry