KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Pronájem, rodinný dům, 138 m2 v Olomouci (část Slavonín), okres Olomouc

VybavenýVybavenýNovostavbaNovostavbacihlovácihlová
40 000 / měsíc
Lokalita
Okres Olomouc
Obec Olomouc
Ulice Zolova
Informace o nabídce
Číslo zakázky PronZolova1
Datum vložení 14.03.2024
Datum aktualizace 20.03.2024
Pronájem nízkoenergetického RD 5+kk, Zolova - Olomouc, Slavonín
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname: fname:

Popis nemovitosti

Pronájem nízkoenergetického RD 5+kk, Zolova - Olomouc, Slavonín

Pro ty, kteří hledají bydlení na úrovni a touží po moderním komfortu 21. století, představujeme jedinečnou možnost pronájmu dvoupodlažní pasivní novostavby rodinného domu, situovaného na malebném okraji Slavonína na ulici Zolova. Tento prostorný dům o rozloze 138m² s dispozicí 5+kk je jako stvořený pro pohodlné bydlení až šestičlenné rodiny, díky promyšlenému uspořádání prostor, které zajišťuje soukromí i společenský život. Přízemí nabízí multifunkční ložnici s možností využití jako pracovna, která sousedí s obývacím pokojem, zatímco patro skrývá tři ložnice a luxusně vybavenou koupelnu s vanou, závěsným WC a dvěma umyvadly. V přízemí najdeme dále menší koupelnu s umyvadlem, sprchovým koutem, závěsným WC a úložnými prostory. Pod schody je umístěna komora pro další uložení věcí. Vstupní hala s obývacím pokojem a schodištěm tvoří jeden otevřený prostor, dodávající domu vzdušnost. Obývací pokoj je rozdělen na relaxační část a kuchyň s U-linkou a jídelním stolem. Z obývacího pokoje se lze dostat přímo do oplocené zahrady, což umožňují posuvné dveře i samostatný vchod z kuchyně. Zahrada nabízí ideální místo pro relaxaci a bezpečnou hru dětí díky oplocení.
Komfortní bydlení umocňuje inteligentní domácnost řízená chytrými aplikacemi, umožňující vzdálené ovládání zabezpečovacího systému, vytápění, chlazení, bran a venkovních hliníkových žaluzií. Kvalitní izolace z minerální vaty a foukané pěny v kombinaci s trojskly v oknech a HS portálech zajistí optimální teplotní pohodu po celý rok. Navíc, stropní teplovodní systém slouží k vytápění i chlazení, zatímco rekuperační systém garantuje čerstvý vzduch v každém koutu domu.
Exteriér domu je obohacen o atriovou zahradu s bezpečným prostorem pro hraní dětí, betonovou terasou a retenční nádrží pro ekonomické zavlažování. Vybavenost domu zahrnuje moderní kuchyňské spotřebiče, designové radiátory, šatní skříně a další úložné prostory po celém domu, což zajišťuje pohodlí a praktičnost.
Nabídku doplňuje možnost parkování pro dvě auta za branou a jedno před branou. Měsíční nájem ve výši 40.000 Kč, vratná kauce odpovídá dvojnásobku měsíčního nájmu a odměna realitní kanceláři je stanovena na výši jednoho měsíčního nájmu plus 21% DPH. Celkové náklady na bydlení se odhadují do 5.000 Kč měsíčně (elektřina, voda, internet).
Vřele doporučujeme využít možnost virtuální prohlídky a pro více informací či domluvení osobní prohlídky neváhejte kontaktovat našeho makléře. Nemovitost je k dispozici k okamžitému nastěhování po telefonické domluvě. Nechte se okouzlit tímto exkluzivním domovem, který překračuje všechny vaše očekávání.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena nájmu
40 000 / měsíc
Poplatky
Bez poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Pronájem
Číslo zakázky
PronZolova1
Datum aktualizace
20.03.2024
K dispozici od
01.04.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Okraj obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
115
Užitná plocha m2
138
Plocha parcely m2
311
Počet podlaží objektu
2
Počet teras
1
Počet parkovišť
1
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Ostatní
Půdní vestavba
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
ústřední elektrické
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, MHD
Komunikace
Asfaltová
Plocha zahrady m2
166
Rok kolaudace
2020
Datum nastěhování
01.04.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Novostavba
Voda
Voda - zdroj pro celý objekt, Voda - studna
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
B - Velmi úsporná
Vyhláška
78/2013 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice