KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 2372 m2 , okres Jablonec nad Nisou

Stavební parcelaStavební parcela
4 700 000
Lokalita
Okres Jablonec nad Nisou
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 11885
Datum vložení 23.04.2024
Datum aktualizace 23.04.2024
Prodej stavebního pozemku 2372m2
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname: lname: fname:

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku 2372m2

Hledáte stavební pozemek v Jizerských horách s úchvatným výhledem do širokého okolí? Pak jste na správném místě! V zastoupení vlastníků nabízím pozemek pro stavbu objektu k bydlení v Tanvaldě - část Šumburk nad Desnou. Pozemek o výměře 2372 m2 tvoří zeleň, nachází se v klidné části s jedinečným výhledem na okolní lesy a město.

Na pozemek bude v nejbližší době zpracována architektonická studie domu, který bude možný na pozemku postavit, Váš budoucí dům však může vypadat i odlišně.

Pozemek je po celý den krásně slunný, plocha je svažitá. Okolí je velmi klidné, pár kroků od pozemku se nachází autobusová zastávka a centrum města je vzdálené 4 min. jízdy autem. V krátké dojezdové vzdálenosti se nachází několik sjezdovek.
 
Elektřina je na hranici pozemku, odpady se budou řešit čističkou odpadních vod a zdroj vody je řešen studnou.
 
Podle územního plánu lze na pozemku postavit nový dům jak k trvalému bydlení tak k rekreaci o max. výšce 2,5 nadzemní podlaží. Zastavěnost pozemku může být maximálně 30% a zároveň součet zastavěných ploch nesmí přesáhnout 400m2. Celkový vzhled nového domu musí respektovat okolní zástavbu. Stavbu lze orientovat na vrch pozemku abyste měli možnost vnímat prosluněný den z krásného výhledu. Dům však můžete umístit i kdekoliv jinde. Přesné znění územního plánu Vám rád poskytnu.
 

Pozemek se nachází v klidné části města Tanvald - Šumburk nad Desnou, s dostatkem soukromí a výhledem na město, pouhých 2,5 km od centra Tanvaldu. Do Jablonce nad Nisou je to 20 minut jízdy, do Liberce 30 min jízdy autem. Za 1h 20 min se dostanete do Hlavního města. Veškerou občanskou vybavenost naleznete přímo v Tanvaldě. Nakoupit si můžete v Bille, Lidlu nebo Penny. Poštu, lékárnu, lékaře, obchody a služby, restaurační zařízení, úřad, školy, školky či fotbalové hřiště naleznete přímo v Tanvaldě. V okolí se momentálně nachází mnoho turistických, kulturně-historických i přírodních cílů, za humny máte například ta nejlepší lyžařská střediska v ČR. Skiareál tanvaldský špičák je vzdálený pouhých 6 km, zimní střediska Harrachov 14km a Rokytnice nad Jizerou 17km.

Jedná se tak o ideální místo pro rodinné bydlení či rekreaci.

 
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
4 700 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
11885
Datum aktualizace
23.04.2024
Umístění objektu
Klidná část obce
Telekomunikace
Telefon, internet
Sítě
Satelit, kabelová televize, kabelové rozvody, ostatní
Komunikace
Asfaltová
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Ostatní
Celková plocha m2
2372
Voda
Voda - studna
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec