KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 1107 m2 v Lešanech, okres Benešov

Stavební parcelaStavební parcela
4 950 000 vč. provize, právního servisu, bezpečné úschovy a všech poplatků
Lokalita
Okres Benešov
Obec Lešany
Ulice 127
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0794
Datum vložení 04.03.2024
Datum aktualizace 13.03.2024
Prodej zasíťovaného stavebního pozemku s úchvatnými výhledy, Lešany
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: phone: fname: fullname:

Popis nemovitosti

Prodej zasíťovaného stavebního pozemku s úchvatnými výhledy, Lešany

Hledáte dokonalé místo pro svůj nový domov? Pak vám představujeme tento pozemek na neuvěřitelně krásném místě: kompletně zasíťovaný stavební pozemek s úchvatnými výhledy do údolí Sázavy v obci Lešany. Tento pozemek s výměrou 1.107m2 (parc.č. 127/21, k.ú Lešany nad Sázavou) se nachází naproti objektu Lešany č.p. 127.
Na tomto pozemku získáte jednoduše a rychle stavební povolení. Pozemky jsou již napojeny na elektřinu, vodovod a kanalizaci. Přístupová cesta k pozemku je obecní. Dle územně plánovací informace je možné postavit rodinný dům s maximální výškou 12m (tvar střechy není definován), možnost zastavitelnosti je až 35% plochy pozemku.
Lešany jsou jednou z nejkrásnějších lokalit, které si můžete přát. Tady najdete naprostý klid, který je základem pro dokonalý pocit z bydlení. V okolí se rozprostírá nádherná příroda Sázavy, která vám nabídne nezapomenutelné procházky, běh, jízdu na kole nebo venčení pejska jako nikde jinde. Máte neuvěřitelný výběr destinací, které můžete navštívit, ať už se rozhodnete pro Posázavskou stezku, Svatojánské proudy, Přírodní park Střed Čech, Přírodní park Hornopožárský les nebo Slapy. Navíc vám Lešany a okolí poskytují bohatou občanskou vybavenost. Přímo v obci najdete školku, základní školu, potraviny, restauraci, vinárnu i muzeum věnované místnímu rodákovi Františku Hrubínovi. Pro další služby se můžete vydat do nedalekého Týnce nad Sázavou. Dopravní dostupnost je také vynikající. Autobusová zastávka integrované pražské MHD s přímým spojením na Budějovickou je jen pár minut od pozemku. A autem jste v Praze za pouhých 40 minut a tento čas se ještě zkrátí po vybudování přípojky na dálnici D3.
Tento stavební pozemek si můžete koupit za 4.950.000,- Kč a je to cena vč. provize, právního servisu, bezpečné úschovy a všech poplatků. Koupi lze financovat jednoduše hypotékou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
4 950 000
Poznámka
Vč. provize, právního servisu, bezpečné úschovy a všech poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0794
Datum aktualizace
13.03.2024
Umístění objektu
Klidná část obce
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
1107
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry