KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Pronájem, obchodní prostor, 390 m2 v Praze (část Žižkov), okres Hlavní město Praha

91 980 / měsíc + poplatky + 1x kauce (91.980 Kč) + provize RK.
Lokalita
Okres Hlavní město Praha
Obec Praha
Ulice Štítného
Informace o nabídce
Číslo zakázky 8108
Datum vložení 20.03.2024
Datum aktualizace 20.03.2024
Pronájem obchodních prostor/kanceláří 438m², ul. Štítného, Praha 3 - Žižkov
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname: phone: fname: lname:

Popis nemovitosti

Pronájem obchodních prostor/kanceláří 438m², ul. Štítného, Praha 3 - Žižkov

Nabízíme k pronájmu samostatný komerční prostor a kanceláře, vše po kompletní rekonstrukci + obchodní prostory k rekonstrukci, v přízemí činžovního domu, ulice Štítného, Praha 3 - Žižkov. Celková užitná plocha 438m2. Objekt tvoří 2 velké prostory s celkovou plochou 333 m2, k nimž náleží i sociální zařízení. Mají samostatný vchod a jsou i navzájem průchozí. Dále se zde nachází samostatné kanceláře o ploše 57m2 v oddělené dispozici v přízemí hlavní budovy a obchodní prostory tamtéž (stav před rekonstrukcí, kterou provede pronajímatel – je možné přizpůsobit potřebám) o velikosti 48m2.
Možnosti využití: Kanceláře, showroom, vzorková prodejna, obchodní prostory, výukové prostory, nerušící čistá výroba např.: prototypů, laboratoře apod. Prostory jsou stavěné optimálně pro cca. 40 osob. Oddělené kanceláře je možné využít jako zasedací místnosti nebo kanceláře pro vedení společnosti.
V kombinaci s prodejnou je možné využít prostory například jako eshop se sklady, výdejnou a kancelářským zázemím.
K dispozici je parkování pro 2 automobily ve dvoře domu.
Objekt je vybaven kamerovým systémem se záznamem, zabezpečovacím systémem Jablotron, zámky na kód, bezpečnostními dveřmi a mřížemi. Na podlaze je převážně vinyl. V oddělených kancelářích jsou vysoko zátěžové koberce. Dvojitá podlaha v hlavní kanceláři umožňuje posunout/umístit nové zásuvky nebo datové kabely dle potřeby nájemce -kombinace systému Legrand a Lindner. Pro internet je více možností, a to například optickým kabelem Fiber, UPC, Wifi – připravený kabel na střechu, Cetin v jednání. Vše svedené do centrálního switche – rozvod kabelů pod zdvojenou podlahou a wifi AP, v oddělených kancelářích: přívod přes centrální switche do lokálního switche sloužící jako AP s možností vysazení síťových zdířek prakticky u všech zásuvek. V serverovně k dispozici volné pozice v 19" racku. Všechny kabely k jednotlivým zásuvkám vedeny v nadstandardu UTP6. Jde o velmi světlé prostory, což zajišťují mnohé světlovody na stropech, umělé osvětlení prostoru je poté cca v 50% LED osvětlení a v prostoru s kuchyňskou linkou jsou zářivky umožňující posun dle potřeb nájemce. Prostory při rekonstrukci byly zásadně izolovány, nová plynová kotelna, nové rozvody vody, topení a kanalizace. Vzduchotechnika dle propočtů specializovaných projektantů by neměla být potřeba (pokud by se ale potřeba potvrdila v reálném provozu, je připravena projektová dokumentace).
Vynikající dopravní dostupnost - zastávka autobusu cca 50m, tramvajová zastávka Lipanská 300m od domu. V blízkosti kanceláří se také nachází vlakové Hlavní nádraží Praha a stanice metra. Preference nájemní smlouvy na dobu min. 5 let. V nájemném nejsou zahrnuty poplatky za služby, které hradí sám nájemce a které budou konkrétněji upřesněny při jednání o smlouvě. Volné ihned.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena nájmu
91 980 / měsíc
Poznámka
+ poplatky + 1x kauce (91.980 Kč) + provize RK.
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Pronájem
Číslo zakázky
8108
Datum aktualizace
20.03.2024
K dispozici od
04.03.2024
Druh objektu
Cihlová
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
390
Plocha užitná m2
390
Počet podlaží objektu
3
Počet míst k parkování
2
Datum nastěhování
04.03.2024
Popis prostoru
Kategorie
Číslo podlaží v domě
1
Typ domu
Patrový
Druh prostor
Obchodní
Stav prostoru
Velmi dobrý
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
148/2007 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice