KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, hotel, 545 m2 ve Vrbnu pod Pradědem; Vrbně pod Pradědem, okres Bruntál

75 000 000 včetně provize, včetně právního servisu
Lokalita
Okres Bruntál
Obec Vrbno pod Pradědem
Ulice Jesenická
Informace o nabídce
Číslo zakázky 1052
Datum vložení 03.11.2023
Datum aktualizace 13.03.2024
Prodej hotelu ve Vrbně pod Pradědem
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: email: lname:

Popis nemovitosti

Prodej hotelu ve Vrbně pod Pradědem

Nabízím Vám k prodeji luxusní hotelový komplex, který se nachází na adrese Jesenická ulice v obci Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál. Tato nemovitost je skutečným pokladem mezi exkluzivními nemovitostmi, které jsou k dispozici na trhu.

Tento hotel je skvělým příkladem luxusu a elegance. Objekt vás okouzlí svou krásou a působivostí. S jeho cihlovou konstrukcí a třemi podlažími se jedná o skutečně impozantní stavbu. Díky nedávné rekonstrukci je ve vynikajícím stavu a připraven splnit veškerá očekávání náročných klientů.

Celková zastavěná plocha tohoto hotelu činí 771m², s užitnou plochou 545m² a rozlohou parcely 3621m². Vybavení této nemovitosti je naprosto unikátní. Jde o opravdový ráj pro ty, kteří hledají dokonalé místo pro relaxaci a zábavu. K dispozici jsou různě vybavené pokoje, které nabízejí neuvěřitelný komfort a nádech luxusu.

K dispozici je krásná prostorná zahrada, na které se toho nachází opravdu hodně jako na příklad venkovní bazén se slanou vodou, který jde jednoduše zakrýt. Bazén lze využívat i mimo koupací sezónu, jelikož je vyhřívaný. Dále se zde nachází dvě vířivky, infra sauna a sud na ochlazení. Opravdu se zde myslelo na detaily, takže zavlažovací systém areálu je plně automatický. Co se týče kuchyně tak ta je také na vysoké úrovni a nouze o klientelu zde není.

Okolí tohoto hotelu je rovněž velmi atraktivní a zaručuje nezapomenutelné zážitky. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně zdravotnického zařízení, pošty a supermarketu. Pro zajištění bezpečnosti je nemovitost obehnána plotem a kamerovým systémem. Objekt je připojen na kanalizaci, přívod vody (zdroj pro celý objekt, dálkový vodovod, vlastní studna) a je zde také k dispozici plyn který slouží k vytápění a k ohřevu vody.

Dostupnost této nemovitosti je také vynikající. Dojezd vlakem,autem nebo autobusem je snadný a pohodlný. Aby bylo zajištěno plynulé fungování moderního života, jsou k dispozici telekomunikační služby, jako je telefon a internet.

Tento zámecký hotel je skutečně jedinečným kouskem na trhu nemovitostí a nabízí svým budoucím majitelům neopakovatelné zážitky. Pokud jste zaujati touto exkluzivní nabídkou a chcete se přesvědčit o její jedinečnosti, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku. Těším se na vás! Financování Vám rádi vyřídíme s našim hypotečním specialistou.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
75 000 000
Poznámka
Včetně provize, včetně právního servisu
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
1052
Datum aktualizace
13.03.2024
K dispozici od
01.11.2023
Druh objektu
Cihlová
Vybaveno
Ano
Zastavěná plocha m2
771
Užitná plocha m2
545
Plocha parcely m2
3621
Počet podlaží objektu
3
Telekomunikace
Telefon, internet
Doprava
Vlak, silnice, autobus
Datum nastěhování
01.11.2023
Popis objektu
Kategorie
Typ domu
Patrový
Typ zařízení
Penzion
Stav objektu
Po rekonstrukci
Voda
Voda - zdroj pro celý objekt, Voda - dálkový vodovod, Voda - studna
Odpad
Kanalizace
Plyn
Individuální, plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice