KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Pronájem, byt atypický, 17 m2 v Plzni, okres Plzeň-město

VybavenýVybavený2. patro2. patro
4 500 / měsíc cena je konečná vč. všech poplatků, služeb, energií a právního servisu, bez kauce, provize RK je 4.500,- Kč/osobu.
Lokalita
Okres Plzeň-město
Obec Plzeň
Ulice Zahradní 2078 / 21
Informace o nabídce
Číslo zakázky 1519
Datum vložení 09.04.2024
Datum aktualizace 09.04.2024
Pronájem studentských pokojů, zařízené, Zahradní ulice, Plzeň - Slovany
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: phone:

Popis nemovitosti

Pronájem studentských pokojů, zařízené, Zahradní ulice, Plzeň - Slovany

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem studentských pokojů, v současné době výhradně samostatných míst, výhradně pouze pro studentky ZČU, LFUK a vyšších odborných a jazykových škol. Místa pro studenty, chlapce jsou v současné době všechna obsazena. V rámci každé buňky jsou samostatné, neprůchozí pokoje s vlastním sociálním zařízením. Každá buňka má dvě místnosti a je vybavená dvěma lůžky, skříněmi, nočními stolky, jídelním stolem se židlemi. Pokoje mají menší ledničku s mrazákem. Vlastní sociální zařízení. Koupelna je od toalety oddělená, jádro je zděné. V koupelně je sprchový kout a umyvadlo. Kuchyně je společná na chodbě pro další buňky a je vybavená sporákem s troubou, pracovní deskou a sezením. Nechybí ani připojení internetu přes Wi-Fi, kabel - vysokorychlostní internet.

Cena měsíčního nájmu na osobu je 4.500,-Kč, kdy v ceně jsou veškeré služby i energie. V částce je voda, topení, osv. spol. prostor, vysokorychlostní internet, úklid i pravidelné doplňování toaletních potřeb vč. lůžkovin i elektřina. Částka nájmu se službami a energiemi je paušální, nic se nezúčtovává! Každý měsíc je stále stejná částka. Celkem máme k dispozici 4 volná místa pro studentky. Nabídka je pouze studentská a pro nikoho jiného není určená. Do pokojů umisťujeme spolu pouze studenty nebo pouze studentky, není problém ani samostatně páry. Pro chlapce, ale i páry máme v současné době stop stav. Máme tady zejména jednotlivce, kterých je tady většina. Budova je se stálou službou vrátnice a v noci ostrahy bez jakéhokoliv vysvětlování příchodu v kteroukoliv denní nebo noční hodinu. Všechny byty/buňky se nacházejí ve 2. NP, 3. NP v Zahradní ulici v Plzni na Slovanech. Výhodou je dlouhodobost a hlavně vše je vč. služeb a energií vč. úklidů. Délka pronájmu je na domluvě. Volné a k využití ihned od akademického roku 2023/2024 - tedy září/října 2023. Veškerá občanská vybavenost je v bezprostřední blízkosti vč. obchodů s nejrůznějším zaměřením, Billa, pekárna, lékárna atd. Vzdálenost na tramvaj č. 1 je 2 minuty chůze a v centru je tramvaj za cca 8 minut. Blízko je několik parků vč. parku Homolka. Provize RK je 4.500,-Kč vč. DPH na osobu.
Štítek energetické náročnosti budovy je k dispozici, proto PENB - C. Ideální přijít a bydlet, výborné pro nenáročné zájemce o bydlení za velice dobrou cenu bez kolejního řádu. Po vnitřní rekonstrukci a úpravách. Bez kauce! V případě mladších studentů než 18 let možná domluva. Jednoznačně doporučuji tento typ pronájmu. Není nutno uzavírat pojištění a další smlouvy spojené s klasickým pronájmem bytu. Jedná se u slušný a klidný pronájem bez dalších poplatků. Bez kaucí a dalších skrytých poplatků, vždy je každý měsíc stejná částka. Vhodné i pro zahraniční studenty a studentky zejména prvních a vyšších ročníků.
Doporučuji!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena nájmu
4 500 / měsíc
Poznámka
Cena je konečná vč. všech poplatků, služeb, energií a právního servisu, bez kauce, provize RK je 4.500,- Kč/osobu.
Poplatky
Včetně poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Pronájem
Číslo zakázky
1519
Datum aktualizace
09.04.2024
K dispozici od
15.04.2024
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Centrum obce
Vybaveno
Ne
Užitná plocha m2
19
Plocha parcely m2
19
Počet podlaží objektu
4
Celková podlahová plocha m2
17
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Telefon, internet
Sítě
Kabelová televize, kabelové rozvody, ostatní
Topení
ústřední dálkové
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Asfaltová
Rok rekonstrukce
2022
Datum nastěhování
15.04.2024
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
2
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
C - Úsporná
Vyhláška
78/2013 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry