KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 1225 m2 v Českém Šternberku; Českém Šternberce, okres Benešov

Stavební parcelaStavební parcela
2 590 000
Lokalita
Okres Benešov
Obec Český Šternberk
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 8762
Datum vložení 18.05.2023
Datum aktualizace 13.03.2024
Stavební pozemek 1.225m2, Český Šternberk
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: fname: lname: fullname:

Popis nemovitosti

Stavební pozemek 1.225m2, Český Šternberk

Gepard Reality nabízí ke koupi mírně svažitý stavební pozemek o výměře 1.225 m2 s nádherným výhledem na majestátný hrad Český Šternberk.

Přístup na pozemek je z obecní asfaltové komunikace s veřejným osvětlením. Elektřina i vodovodní řád jsou na hraně pozemku, po splnění podmínek obce a provozovatele se na ně lze napojit. Na pozemku je rovněž možné v případě zájmu nechat navrtat i vlastní studnu, aktualní cenový navrh je k dispozici. Odpad je zapotřebí řešit čističkou odpadních vod. Pozemek v tuto chvíli téměř nemá reálné bezprostřední sousedy, pouze na cca dvou metrech se v rohu dotýká velké obydlené zahrady s novým domem. Ostatní sousedé jsou pres ulici.

Dle platného územního plánu z roku 2017 je pozemek zahrnut do zastavitelných ploch (BV/Z7 - bydlení v rodinných domech - venkovské, hlavní využití - bydlení v rodinných domech, přípustné využití - zahrady, drobné stavby bezprostředně související s bydlením, např. přístřešky, zimní zahrady, skleníky, kůlny, bazény apod., nepřípustné využití - stavby bytových domů, stavby řadových rodinných domů, nové stavby pro rodinnou rekreaci). Možná zástavba: jeden rodinný dům s maximálně s jedním nadzemím podlažím a podkroví, zastavitelnost pozemku je max. 20 %, maximálně však 200 m2. Lokalita spadá do ochranného pásma národní kulturní památky hradu Český Šternberk.

Velmi slušná dopravní dostupnost do Prahy - autem po dálnici D1 podle navigace cca 30 minut. V okolí se nachází mnoho turistických stezek kolem řeky Sázavy, které nabízí kouzelné pěší i cyklistické výlety, stejně tak i koupání. Český Šternberk je zároveň od jara do podzimu vnímán jako "bašta" vodáků plujících po Sázavě . V Českém Šternberku je obecní úřad, vlaková zastávka, restaurace, stánek, malé obchody, penziony atd.
Významnou výhodou této lokality je i mimořádně čisté životní prostředí nezatížené žádným spadem z průmyslových podniku či dopravních tepen.
V případě zájmu zajistíme výhodné podmínky financování nebo prodej Vaší současné nemovitosti.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
2 590 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
8762
Datum aktualizace
13.03.2024
Umístění objektu
Centrum obce
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
1225
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec