KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 120000 m2 , okres Litoměřice

Stavební parcelaStavební parcela
cena u makléře
Lokalita
Okres Litoměřice
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0152
Datum vložení 23.06.2022
Datum aktualizace 08.04.2024
Unikátní pozemky Třebušín
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: lname: fullname:

Popis nemovitosti

Unikátní pozemky Třebušín

Jedinečný ucelený soubor pozemků, poskytující možnosti rozvoje, agroturistiky, nebo absolutní soukromí. Pozemky leží v obci Třebušín, okres Litoměřice. Nad obcí se tyčí hrad Kalich, jediný hrad vlastnění osobně Janem Žižkou. V obci je veškerá občanské vybavenost.
Unikátní soubor pozemků o velikosti cca 127 000 m2 je uzavřený areál, v současném stavu využívaný jako pozemky pro jezdectví a chov koní.
Na pozemku veškeré IS, celý pozemek má rozvody vody pro napájení koní, elektřinu pro osvětlení jízdáren a podobně.
Součástí prodeje je kompletní vybavení pro chov koní, částečně zděná stavba se sociální zařízením, prostorem pro správce, sedlovnou a pěti boxy. Dále pak dřevostavba s šesti a čtyřmi boxy, další částečně zděná stavba se společenskou místností, sociálním zařízením, sedlovnou a zázemím pro ošetřovatele. Velký přístřešek se čtyřmi boxy a sedlovnou, zděný sklad, dílna a další čtyři boxy pro koně. Krytá jezdecká hala v kombinaci hliníková konstrukce a plachta, 3 ubytovací chatky, 5 kombinovaných přístřešků pro koně, písková jízdárna, kruhová jízdárna, vrtané studny i kopané studny, pozemek je oplocen elektrickými ohradníky.
Obec Třebušín je díky křížení turistických stezek „Zemí hradů“, cyklotrasy 3066 a blízkosti CHKO české středohoří vyhledávanou turistickou oblastí.
Budoucí majitel se tak může rozhodnout pro několik variant využití pozemků. Jednak jako bydlení pro sebe a rodinu, s případným chovem kopytníků. Také jako ranč s jezdeckým zázemím a nebo využít areál komerčně s obrovským potenciálem výnosu investic.
K pozemkům je možné zakoupit i obytnou budovu 6+1, zahrada 3000m2, která sousedí s pozemky, ale není součástí prodeje pozemků. Majitel je k prodeji RD nakloněn. Pro veškeré informace nás kontaktujte.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena:
cena u makléře
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0152
Datum aktualizace
08.04.2024
Umístění objektu
Okraj obce
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
120000
Voda
Voda - zdroj pro celý objekt
Odpad
Kanalizace, ČOV pro celý objekt
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
148/2007 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec