KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 998 m2 , okres Pardubice

Stavební parcelaStavební parcela
6 387 200 vč. poplatků
Lokalita
Okres Pardubice
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0020
Datum vložení 20.04.2024
Datum aktualizace 20.04.2024
Prodej stavebního pozemku, 998 m2, Ráby,okr. Pardubice
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: fullname: fname: phone:

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku, 998 m2, Ráby,okr. Pardubice

Exkluzivní nabídka stavebních pozemků s dechberoucím výhledem na dominantu východních Čech – Kunětickou horu. Využijte jedinečnou příležitost získat jeden z 12-ti rovinatých pozemků v malebné obci Ráby, která se nachází přímo na úpatí této majestátní hory, pouhých 5 km od centra Pardubic. Objevte ideální místo pro klidný a spokojený život v srdci přírody. Celková výměra této parcely, označené č.6 je 998 m2.
Pozemky jsou již rozparcelované a jejich výměra se pohybuje od 981 m2 do 1.587 m2. Každý z nich má již vybudované přípojky na inženýrské sítě (elektřina, tlaková kanalizace a vodovod), což Vám ušetří spoustu starostí a nákladů. Přístup k pozemkům zajišťuje nově vybudovaná komunikace s veřejným osvětlením a odstavným parkovištěm přímo před Vaším budoucím domem.
Okolí obce Ráby je rájem pro milovníky aktivního životního stylu. Region je protkán sítí cyklostezek, turistických tras a stezek pro in-line bruslaře i jezdce na koních. V blízkosti se nachází několik jízdáren a rančů (Ranč pod Kuňkou, Andy West Ranch, Jezdecká společnost pod Kunětickou horou), kde můžete trávit volný čas a věnovat se svým koníčkům.
Pro rodiny s dětmi je připraven Pohádkový areál v nedalekém lesíku s unikátním muzeem perníku, které nadchne malé i velké návštěvníky. Golfový areál v obci Dříteč, vzdálený pouhých 5 km, poskytuje skvělé zázemí pro golfové nadšence.
Nenechte si ujít tuto skvělou investiční příležitost a zajistěte si svůj vysněný domov v této atraktivní lokalitě. Jako bonus Vám nabízím zajištění výhodného financování s nejlepší úrokovou sazbou na trhu. Využijte mých služeb a zbavte se starostí s papírováním. Kontaktujte mě ještě dnes a udělejte první krok k Vašemu novému domovu!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
6 387 200
Poznámka
Vč. poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0020
Datum aktualizace
20.04.2024
Umístění objektu
Klidná část obce
Komunikace
Betonová
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
998
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec