KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 362 m2 v Šternberku; Šternberce, okres Olomouc

VybavenýVybavenýcihlovácihlová
11 490 000 Včetně právního servisu a provize pro RK
Lokalita
Okres Olomouc
Obec Šternberk
Ulice Dolní Žleb
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0025
Datum vložení 15.04.2024
Datum aktualizace 15.04.2024
Prodej rodinného domu Dolní Žleb - Šternberk
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname:

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu Dolní Žleb - Šternberk

K exkluzivnímu prodeji nabízíme unikátní rodinný dům 5+1 (362 m²) s pozemkem (1013 m²) v rekreační oblasti Dolní Žleb ve Šternberku. Nemovitost prošla v roce 2003 kompletní a velice vkusnou rekonstrukcí. Díky své velkorysé dispozici a praktickému vybavení nabízí veškerý komfort, jaký si můžete přát. Do přízemního patra (152 m²) vedou hned dva vstupy. Uvnitř se nachází vstupní a spojovací chodba s předsíněmi, vstupem do vinného sklepa (15 m²) a španělským schodištěm do 2. NP. Dále je k dispozici kuchyň s kuchyňskou linkou a jídelním koutem a prostorný obývací pokoj (40,8 m²) s keramickými kamny, okny s venkovními žaluziemi a především se vstupem na zastřešenou terasu (28,5 m²).

V přízemí nechybí koupelna s dvojitým umyvadlem, masážním sprchovým koutem a pisoárem, samostatná toaleta s umyvadlem, šatna, technická místnost s bojlerem zajišťujícím ohřev vody a úklidová komora. Podlahy jsou zde keramické. Do 2. NP s vnitřní užitnou plochou 153 m² se dostanete po schodišti, které vede až do obytného podkroví. Ústí ve spojovací chodbě, odkud je možné vstoupit na zastřešenou terasu (60 m²), do průchozí čítárny, pokoje pro hosty, ložnice, dětského pokoje nebo pracovny. Součástí patra je také koupelna s rohovou vanou a pisoárem, samostatná toaleta, skladovací komora, prádelna a technická místnost s bojlerem na ohřev vody.

Pod střechou najdete zateplené podkroví (49 m²) s dřevěnými střešními okny značky Velux. Tvoří jej dvě místnosti, z nichž jedna je neprůchozí. Druhá, vybavená vestavěnými skříněmi, je průchozí se schodištěm. Dům je zateplen a osazen dřevěnými eurookny s dvojskly. Vytápění 1. a 2. NP zajišťuje podlahové topení, které je napojeno na elektrokotel. Chodby jsou doplněny o radiátory. Podkroví lze vytápět prostřednictvím nainstalovaných přímotopů. Střecha je osázena glazurovanými pálenými taškami. Dům je napojen na obecní kanalizaci, vodovodní řad a elektřinu.
Při úklidu interiéru jistě uvítáte centrální vysavač. Příjemný stín a pohodlné posezení poskytuje dřevěná pergola. Ze zahrady lze také vstoupit do dvou technických místností. O vaše bezpečí se postará kamerový a zabezpečovací systém. Vjezd na pozemek umožňuje automatizovaná brána na dálkové ovládání, zaparkovat lze v samostatně stojící zděné garáži (60 m²) s kapacitou pro dvě vozidla a úložným prostorem v podkroví.

Dům si vás získá zejména lokalitou, která se rozkládá v malebném údolí řeky Sitky a poskytuje svým obyvatelům vytoužený klid od ruchu města. Hned za plotem příjemně šumí les a jen o kousek dál se můžete osvěžit v místním koupališti. Majitel domu si vyhrazuje právo prodat svůj nemovitý majetek nejvýhodnější nabídce. Možnosti  financování nemovitosti lze konzultovat bez poplatku s naším finančním specialistou. V případě zájmu o bližší informace nebo sjednání prohlídky, prosím, kontaktujte certifikovaného realitního makléře.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
11 490 000
Poznámka
Včetně právního servisu a provize pro RK
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0025
Datum aktualizace
15.04.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
276
Užitná plocha m2
362
Plocha parcely m2
1013
Počet podlaží objektu
3
Počet teras
1
Počet parkovišť
1
Počet garáží
1
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Rekreační
Telekomunikace
Telefon, internet
Sítě
Satelit, kabelová televize, kabelové rozvody
Topení
 
Doprava
Silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha skladů m2
2
Plocha sklepa m2
16
Počet sklepů
1
Užitná plocha přízemí m2
152
Podlaží podzemní
1
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná (příloha)
Vyhláška
264/2020 Sb.
Spotřeba
296 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice