KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, chata, 80 m2 v Prostřední Bečvě, okres Vsetín

3 500 000
Lokalita
Okres Vsetín
Obec Prostřední Bečva
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 2796
Datum vložení 18.04.2024
Datum aktualizace 22.04.2024
Prodej rekreační chaty na Prostřední Bečvě, místní část Bacov
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname:

Popis nemovitosti

Prodej rekreační chaty na Prostřední Bečvě, místní část Bacov

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi rekreační chaty, nacházející se v chatovišti obce Prostřední Bečva v místní části Bacov, v Chráněné krajinné oblasti Beskydy.

Rekreační chata s č. e. 263 byla vystavěna v sedmdesátých letech a užívá se od roku 1976. Chata je přístupná ze zpevněné komunikace, a to celoročně.

Chata je vystavěná na vlastní stavební parcele o výměře 56 m2, kterou obklopuje neoplocená zahrada výměře 569 m2. Jedná se o dva pozemky ve funkčním celku.

Pozemek je orientován na jihozápadní stranu. Zastávka veřejné dopravy je cca 500 m.
Jedná se o dřevnou, podsklepenu, montovanou chatu (označována jako ROZSUTEC 220), dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží.

V suterénu je garáž a sklep, přízemí obsahuje verandu, kuchyni, obývací pokoj, koupelnu s WC a balkón. Po dřevěném schodišti z verandy vystoupáme do podkroví, které nabízí dvě místnosti v podobě dvou samostatných ložnic (nyní zde umístěno 6 postelí).
Na zahradě jsou okrasné dřeviny, vybudované ohniště s posezením. Pro skladování nářadí a zahradního nábytku je využívána garáž. Ke garáží byl historicky vybudovaný příjezd, který se nyní nevyužívá.

Základy chaty jsou betonové s izolací, obvodové zdivo suterénu smíšené kámen a cihla, nadzemní podlaží je montovaná srubová chata, stropy dřevění, sedlová střecha je krytá plechovou krytinou.

Vytápění funguje skrze lokální krbová kamna, umístěné v obývacím pokoji. Rozvod vody studené a teplé, zdroj teplé vody – elektrický bojler, kanalizace z kuchyně, koupelny a splachovacího WC do žumpy. Do chaty je přivedená elektřina. V kuchyni se nachází sporák na PB. V koupelně je sprchový kout a umyvadlo. Pračka je umístěna v prostoru sklepa.

Bacov je jednou z částí obce Prostřední Bečva, která se nachází ve východní části Radhošťské hornatiny a Vsetínských vrchů v nadmořské výšce 470 metrů. Obec Prostřední Bečva leží v údolí Rožnovské Bečvy.

V Prostřední Bečvě se nabízí několik způsobů, jak si užít volný čas – turistika a horská kola, Rekreační a sportovní aktivity na místních hřištích, objevíte místní kavárny, restaurace a hospody.

Ať už preferujete trávit aktivně volný čas nebo klidný odpočinek, v Prostřední Bečvě najdete něco pro každého. Blízkost Rožnova pod Radhoštěm přináší bohaté možnosti, jak trávit volný čas.

Koupi nabízené nemovitostí, zejména pro její jedinečnou polohu v podhůří hory Radhošť, rozhodně velmi ráda doporučuji. Vhodnými stavebními úpravami lze chatu připravit i k trvalému využití.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
3 500 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
2796
Datum aktualizace
22.04.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Montovaná
Umístění objektu
Polosamota
Dispozice
4 pokoje
Vybaveno
Částečně
Užitná plocha m2
80
Plocha parcely m2
569
Počet garáží
1
Elektřina
Elektro - 230 V
Ochrana
CHKO
Zástavba
Rekreační
Telekomunikace
Internet
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice
Komunikace
Asfaltová
Popis objektu
Kategorie
Typ domu
Patrový
Stav objektu
Velmi dobrý
Voda
Voda - studna
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec