KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 119 m2 v Bohutíně, okres Příbram

VybavenýVybavenýNovostavbaNovostavbacihlovácihlová
9 990 000
Lokalita
Okres Příbram
Obec Bohutín
Ulice 293
Informace o nabídce
Číslo zakázky 420240075
Datum vložení 16.04.2024
Datum aktualizace 16.04.2024
Prodej atraktivního rodinného domu 4+kk, pozemek 1 059 m², 9 990 000,- Kč, Bohutín
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: lname:

Popis nemovitosti

Prodej atraktivního rodinného domu 4+kk, pozemek 1 059 m², 9 990 000,- Kč, Bohutín

Velmi rád Vám v zastoupení majitele nabízím k prodeji přízemní rodinný dům o dispozici 4+kk, který se nachází v klidné zástavbě "Rusalka", která je součástí obce Bohutín, několik minut od okresního města Příbram. Tato moderní cihlová novostavba byla kolaudována v roce 2022 a splňuje veškeré nároky na současný bytový standard. Užitná plocha domu je 119 m², dispozice 4+kk pak nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, další dva pokoje (pracovna, dětský pokoj), technickou místnost a dvě samostatné koupelny s WC. V jedné se nachází vana, v druhé pak sprchový kout. Pro pohodlí a komfort s dětmi je v domě zavedeno podlahové vytápění a elektrokotel, který zajišťuje účinné a ekonomické vytápění. Příjemnou atmosféru domova umocňuje krb, který v chladnějších dnech poskytuje teplo a pohodu. V domě se dále nachází půdní prostory, které jsou pochozí a slouží jako prostory odkládací. Podlahy jsou vinyl a keramická dlažba. Vybavení domu je částečné, což vám umožní přizpůsobit si interiér dle vašich představ a potřeb. Na pozemku o rozloze 1 059 m² najdete prostornou zahradu, která poskytne dětem dostatek místa pro hrátky a rodinné aktivity. Pro letní posezení a grilování je zde terasa, na kterou je vstup z obývacího pokoje a kde si v klidu užijete slunných dnů. Dům je napojen na obecní vodovod a elektřinu, o odpad se stará ČOV.

"Rusalka" je připravena poskytnout vaší rodině bezpečný a pohodový domov v klidné lokalitě v přírodě. V okolí jsou cyklostezky a turistické trasy, nedaleko se nachází i zámek, jezírko a památník Antonína Dvořáka, jehož dílo dalo název právě zdejší zástavbě.

V blízkém Bohutíně se mimo jiné nachází základní a mateřská škola, obchody, restaurace, pošta, koupaliště a sportovní areál. Výborná dostupnost je pak do okresního města Příbram, které je vzdálené jen pár minut jízdy autem. Zde najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení, sportovní kluby atd. Velkou výhodou zde bude připravující se stavba jihovýchodního obchvatu, díky kterému budete mít pohodlnější a rychlejší cestu směrem do Prahy, a to vše bez nutnosti projíždět centrem blízkého města Příbram. Obchvat, jehož součástí budou i protihlukové stěny, má být dokončen do konce roku 2027.

Doporučuji si nemovitost projít z pohodlí domova ve virtuální prohlídce, která je součástí propagace. Možnost financování hypotékou, s kterou Vám velmi rádi pomůžeme v naší společnosti eDO finance. Pro více informací a domluvení prohlídky volejte makléře.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
9 990 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
420240075
Datum aktualizace
16.04.2024
K dispozici od
14.03.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Polosamota
Dispozice
4 pokoje
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
149
Užitná plocha m2
119
Plocha parcely m2
1059
Počet podlaží objektu
1
Počet teras
1
Počet garáží
Topení
Lokální elektrické
Rok kolaudace
2022
Datum nastěhování
14.03.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Přízemní
Stav domu
Novostavba
Odpad
ČOV pro celý objekt
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
B - Velmi úsporná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry