KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 2826 m2 v Husinci, okres Praha-východ

Stavební parcelaStavební parcela
9 690 000
Lokalita
Okres Praha-východ
Obec Husinec
Ulice V Údolí 156
Informace o nabídce
Číslo zakázky 13643
Datum vložení 19.04.2024
Datum aktualizace 19.04.2024
Prodej rozlehlého a prosluněného pozemku (Auster) v Husinci u Řeže!
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: phone: fullname:

Popis nemovitosti

Prodej rozlehlého a prosluněného pozemku (Auster) v Husinci u Řeže!

Poohlížíte se po jedinečném prosluněném a prostorném pozemku u vody, s překrásným výhledem, na kterém byste si postavili dům svých snů? Pak už nehledejte dál, jste na správné adrese! Názvy jednotlivých parcel jsou symbolicky pojmenovány podle latinských označení světových stran. V tomto případě se jedná o prostřední pozemek, který nese jméno podle poledníku - Auster.

V projektu ZitZaVodou.cz je k prodeji celkem 5 separátních pozemků. Třetí z nich je prostorná parcela s názvem Auster. Pozemek o solidní výměře (2826 m2) a dostatečné šíří 27m Vám nabízí soukromí i prostor pro splnění vašich snů nejen o bydlení. Na parcele najdete momentálně vzrostlé stromy, které lze dle požadavků pokácet. Pro přístup k řece stačí otevřít vrátka a překročit cyklostezku. Přípojky kanalizace, vodovodu a elektřiny budete mít připravené přímo na pozemku.

Možnost výstavby - regulativy
Stavbou rodinného domu můžete zastavět maximálně 25% z plochy pozemku. Dům může být vysoký nanejvýš 9m nad již vzrostlý terén. Takový dům pak může mít 2 patra, nebo přízemí a obytné podkroví. Na jednotlivé pozemky bude pro Vaši lepší představu zpracována studie budoucích domů, a to dle požadavků územního plánu.

O lokalitě
V obci Husinec u Řeže najdete vše potřebné pro Váš spokojený život. Nachází se zde velmi dobře hodnocená základní škola, a to hned ve vedlejší ulici. Najdete tu také několik obchodů s potravinami, cukrárnu a příjemné hospůdky, ale i zahradnické centrum. Pozemek se nachází v jádru části obce Řež, kde doplňuje již existující zástavbu rodinných domů. Jižní orientace parcel, směrem k řece, s výhledem na protější vrh Řivnáč tvoří kouzelnou atmosféru, kterou na místě jistě pocítíte. Obec je neprůjezdnou oblastí, dostanou se sem tedy pouze její obyvatelé. Díky tomu je zde klid, který zůstane i v budoucích desetiletích.

Historie
Věděli jste, že první zmínky o Husinci, nacházející se v zajímavém přírodním meandru řeky Vltavy, se datují už v roce 1227, tehdy ještě pod názvem Gusinech? Dnes přidružená Řež je dokonce ještě starší obcí. Z období 13. století se již spisy zmiňují o prvních dvou usedlostech. A právě bývalém na území jedné z nich máme tu čest Vám představit unikátní rezidenční lokalitu o pěti pozemcích.

Dopravní dostupnost
- přívozem přes řeku, na stanici vlaku Úholičky, následně 21 minut na Masarykovo nádraží
- autem z Hlavního města, po výpadovce na Mělník, následně přes Klecany přímo do Husince u Řeže
- na kole se po cyklostezce dostanete do Prahy dříve než autem (pokud se vydáte na opačnou stranu, tak dojedete až do Drážďan)
- lodí - díky nájezdu pro loď si můžete užívat luxus vlastní lodičky jakéhokoliv typu, pro kterou budete mít dostatek místa na své zahradě

Více informací Vám rádi zašleme na Váš e-mail. Srdečně vás zveme na osobní prohlídku celé lokality.

*Výměra pozemku se může lišit o max 5% dle finálního geometrického plánu.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
9 690 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
13643
Datum aktualizace
19.04.2024
Umístění objektu
Centrum obce
Elektřina
Elektro - 230 V
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, autobus
Komunikace
Dlážděná, asfaltová
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
2826
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry