Prodej, rodinný dům, 136 m2 v Bystřici, okres Benešov

VybavenýVybavenýcihlovácihlová
12 990 000
Lokalita
Okres Benešov
Obec Bystřice
Ulice 75
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0647
Datum vložení 02.07.2024
Datum aktualizace 02.07.2024
RD 5+kk | 136 m2
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: fullname: lname:

Popis nemovitosti

RD 5+kk | 136 m2

Tvoršovice – to je krásná obec, kde se snoubí dávná historie s moderním životním stylem a vy máte nyní jedinečnou příležitost najít svůj nový domov v krásném komplexu rodinných domů Green Village.

Aktuálně nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 5+kk s užitnou plochou 136 m2 a pozemkem o rozloze celkem 300 m2. K domu náleží také terasa a vlastní garážové stání na pozemku.

Dům je dvoupodlažní a v přízemí najdete obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatný pokoj, koupelnu s WC a sprchovým koutem, technickou místnost a úložný prostor pod schody. V patře se nachází 3 samostatné pokoje, šatna a 2 další koupelny s toaletou - v jedné je vana, v té druhé sprchový kout. Nemovitost je v perfektním stavu, nejsou zde potřeba žádné opravy či rekonstrukce a je možné se do něj ihned nastěhovat.

Interiér domu je velice vkusně a nadčasově zařízen. O teplo domova se stará moderní systém podlahového vytápění s tepelným čerpadlem, které zajišťuje ekonomický provoz domácnosti.
Důmyslně řešené jsou také prostory mezi jednotlivými domy, které zajištují dostatek soukromí, ale zároveň poskytují prostor pro setkávání se sousedy. Skvělým místem pro relax a příjemně strávený čas jsou určitě 2 biotopy v podobě romantických jezírek s molem, vodopádem a čističkou, které slouží výhradně pro obyvatele projektu Green Village.

Lokalita:
Obec Tvoršovice se nachází v malebném prostředí středních Čech, přibližně 50km od Prahy, což jí zajišťuje ideální polohu – dostatečně blízko ruchu hlavního města, ale zároveň daleko od jeho shonu. Praha je odsud dobře dostupná vlakovými a autobusovými spoji a rychleji se časem do hlavního města dostanete také autem, a to díky výstavbě dálnice D3. Do okresního města Benešov, kde najdete kompletní občanskou vybavenost, je to pouhých 9 minut autem a jezdí sem pravidelné vlakové a autobusové linky.

Historie Tvoršovic sahá až do středověku a vesnice si dodnes zachovala svůj historický ráz, který se snoubí s moderním životním stylem. Obec je obklopena krásnou přírodou, která je ideální pro turistiku a cyklistiku. Malebné louky, lesy a rybníky nabízí nespočet možností pro trávení volného času. Milovníci golfu určitě ocení bezprostřední blízkost golfového resortu Konopiště.

Tohle je bydlení podle nejmodernějších standardů. Tady se musí líbit snad každému. Tak pokud myslíte, že Tvoršovice jsou přesně tím místem, které už dlouho hledáte, pojďte se sem osobně podívat. Možná tento dům naopak hledá právě vás.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
12 990 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0647
Datum aktualizace
02.07.2024
K dispozici od
01.06.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Užitná plocha m2
136
Plocha parcely m2
300
Počet podlaží objektu
2
Počet parkovišť
1
Počet garáží
Ostatní
Půdní vestavba
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
Jiné
Doprava
Vlak, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Rok kolaudace
2020
Datum nastěhování
01.06.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry