Prodej, pozemek, 28445 m2 , okres Trutnov

Stavební parcelaStavební parcela
3 999 000 Prodávající ani RK nejsou plátci DPH
Lokalita
Okres Trutnov
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 202402001a
Datum vložení 27.09.2024
Datum aktualizace 27.09.2024
Exkluzivní rozlehlé pozemky s výhledem na Sněžku a Jestřebí hory
Kontakt na makléře
Kontakt makléře

Mgr. Lenka Zimmermannová Bolcková
Všechny nabídky makléře (4)
Kontakt na makléře

Kontakt na realitní kancelář
phone: fullname: email:

Popis nemovitosti

Exkluzivní rozlehlé pozemky s výhledem na Sněžku a Jestřebí hory

Na vrcholu Kyselé hory v obci Malé Svatoňovice okr. Trutnov nabízíme k prodeji unikátní soubor na sebe přiléhajících 10 pozemků o rozloze 28 445 m2 s úchvatnými výhledy jak na Krkonoše včetně Sněžky, tak na okolní kopce s dominujícím Žaltmanem (739 m.n.m). Míst s panenskou přírodou této velikosti, navíc na vrcholu kopce s rozhledem do všech stran a zároveň na místě nabízejícím klid i soukromí přímo v obci s veškerou vybaveností a dopravní obslužností, je jako šafránu.
V současnosti jsou pozemky v územním plánu obce vedeny jako plocha zemědělská. V katastru nemovitostí jako trvalý travní porost a částečně ostatní plocha. Po změně územního plánu se mohou stát rekreačními, a tím násobně zvednou svou hodnotu. Většina přiléhajících pozemků je situována v zastavitelné zóně výstavby rodinných domů nebo rekreačních staveb.
Za současného zařazení pozemků lze v místech umožňujících výhledy umístit např. Glampingové stany a využít je na pronájem turistům.
Na pozemky se lze dostat po obecní cestě. Na kopci se nachází vysílač a převaděč stojící na svých pozemcích. Více informací ráda sdělím. Dále na západní straně rozpoznáte pozůstatky původního lyžařského vleku a jediná stavba nepodléhající zápisu do katastru nemovitostí: nedokončená dřevěná salaš na pilotech.
Okolí nabízí vyžití pro každého - v dojezdu 30 minut se nacházejí velká lyžařská střediska, přírodní rezervace, cyklostezky i stezky pro běžkaře i pěší turistiku. Po celém hřebeni Jestřebích hor jsou rozmístěny pěchotní sruby předválečného československého opevnění. Za návštěvu v blízkém okolí stojí také Babiččino údolí, Adršpašsko-teplické skály, barokní hospitál Kuks, ZOO ve Dvoře Králové nebo přírodní nádrž Rozkoš.
Do Malých Svatoňovic se dá pohodlně dostat přímým vlakovým spojem z Prahy, Hradce Králové, Náchoda, Jaroměře, Trutnova i Poděbrad nebo Nymburka. Obec nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako rodiště Karla Čapka je vyhledávaným místem výletníků.
Cena za m2 zohledňuje neobyčejnost místa i jeho investiční potenciál. S financováním rádi pomůžeme.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
3 999 000
Poznámka
Prodávající ani RK nejsou plátci DPH
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
202402001a
Datum aktualizace
27.09.2024
Umístění objektu
Okraj obce
Elektřina
Elektro - 230 V
Komunikace
Asfaltová
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Ostatní
Celková plocha m2
28445
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec