KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 2+1, 51 m2 v Brnu; Brně (část Staré Brno), okres Brno-město

VybavenýVybavený4. patro4. patro
6 690 000 Cena včetně právního servisu, provize RK, poprodejního servisu.
Lokalita
Okres Brno-město
Obec Brno
Ulice Hlinky 718 / 5
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0288
Datum vložení 12.04.2024
Datum aktualizace 12.04.2024
Prodej bytu s balkonem na zajímavé adrese 2+1 (51 m2), ul. Hlinky, Brno-Staré Brno
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: email:

Popis nemovitosti

Prodej bytu s balkonem na zajímavé adrese 2+1 (51 m2), ul. Hlinky, Brno-Staré Brno

Hledáte k bydlení příjemné místo, kam se budete rádi vracet? Je pro Vás důležitá dobrá dostupnost do centra města a kompletní občanská vybavenost pro každou věkovou kategorii? Nebo hledáte vhodný investiční byt s výbornou dispozicí k pronájmu?

V tom případě Vám nabízíme ke koupi prosvětlený byt 2+1 v osobním vlastnictví, nacházející se ve 4.NP šestipodlažního cihlového domu s výtahem na ulici Hlinky v městské části Brno-Staré Brno.

Dům prošel částečnou revitalizací, a to především stoupačky, okna, výtah a hlavní vchodové dveře, které jsou opatřeny kamerovým systémem.

Bytová jednotka o celkové užitné ploše 55 m2 prošla částečnou rekonstrukcí. K dispozici je vstupní chodba s úložným prostorem, kuchyň s kuchyňskou linkou a spíží, obývací pokoj se vstupem na balkon s orientací do vnitrobloku, ložnice, koupelna se zděným jádrem s vanou a prostorem na pračku a samostatné WC. V celém bytě jsou nové interiérové dveře a vstupní bezpečnostní dveře. Byt je nově bíle vymalován, vyklizený, na všech oknech jsou stínící žaluzie. Podlahy jsou kombinací plovoucí podlahy, PVC a dlažby. Ke komfortnímu bydlení, ať v letních či zimních měsících, lze využívat klimatizaci. Vytápění bytu a ohřev vody je dálkové (kotelna a výměníková stanice se nachází přímo v domě). Měsíční náklady na bydlení zahrnující vytápění a vodu + el., plyn činí 5 000,-Kč. K bytu náleží také sklepní kóje a ke společnému využívání kočárkárna/kolárna v domě. Úklid společných prostor je zajištěn úklidovou firmou. Parkování je možné v přilehlé ulici před domem (zóna „B“). Bytová jednotka je připravena k okamžitému nastěhování.

Staré Brno je městská čtvrť západně od centra města Brna. Jedná se o velmi žádanou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností v dosahu (školka, škola, obchody, úřady, banky, lékaři, lékárny, divadla, restaurace, kavárny, pivovar Starobrno, Brněnské výstaviště, sportovní a rekreační areál Kraví hora, hrad Špilberk, příroda a parky pro víceúčelové vyžití ... ). V docházkové vzdálenosti je Mendlovo náměstí, které je dopravním terminálem městské hromadné dopravy. Velkou dopravní výhodou je snadný nájezd na brněnský městský okruh a následné rychlé napojení na dálnici D1, D2.

Při osobní prohlídce sami nejlépe posoudíte, zda je tento byt vhodný právě pro Vás. Zavolejte mi a už dnes si rezervujte svůj termín prohlídky. Těším se na Vás!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
6 690 000
Poznámka
Cena včetně právního servisu, provize RK, poprodejního servisu.
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0288
Datum aktualizace
12.04.2024
K dispozici od
01.08.2024
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Rušná část obce
Vybaveno
Ne
Užitná plocha m2
55
Plocha parcely m2
55
Počet podlaží objektu
6
Celková podlahová plocha m2
51
Počet garáží
Podlaží podzemní
1
Rok kolaudace
1970
Datum nastěhování
01.08.2024
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
4
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Velmi dobrý
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
D - Méně úsporná (příloha)
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry