KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 2+1, 64 m2 v Klatovech, okres Klatovy

VybavenýVybavený8. patro8. patro
3 340 000 Cena po SLEVĚ 150.000,- Kč při rezervaci do 31.5.2024 (již odečteno z původní ceny)
Lokalita
Okres Klatovy
Obec Klatovy
Ulice Sídliště U Pošty
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0068
Datum vložení 25.04.2024
Datum aktualizace 25.04.2024
Prodej bytu v OV o dispozici 2+1, 64 m2, Sídliště U Pošty, Klatovy
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
phone: email:

Popis nemovitosti

Prodej bytu v OV o dispozici 2+1, 64 m2, Sídliště U Pošty, Klatovy

V zastoupení majitele vám exkluzivně nabízíme prodej hezkého, světlého, dobře dispozičně řešeného bytu 2+1 v OV o celkové podlahové ploše 64 m2, který se nachází v 8. NP panelového domu s výtahem v ulici Sídliště U pošty v Klatovech.
Dům prošel postupně celkovou rekonstrukcí, byla zateplena fasáda, položena nová střecha, stávající okna byla vyměněna za plastová, byl osazen nový výtah.
Samotný byt má byt má zděné jádro, koupelna byla rekonstruována cca před 10- lety, jinak je v dobré, udržovaném stavu. Z předsíně, která je umístěna uprostřed bytu, vcházíme do koupelny s vanou, umyvadlem se skříňkou, zrcadlem. Koupelna byla po rekonstrukci propojena s toaletou. Z chodby je dále otevřený vstup do kuchyně a obou pokojů, které jsou umístěny symetricky, vpravo a vlevo, menší o ploše 15,38 m2 a větší o ploše 2,80 m2. Na konci chodby je prostorná komora, využívaná jako šatna se sestavou regálů, zajišťující dostatek úložného prostoru.
Dobře řešená kuchyně (10,85 m2) je vybavena kuchyňskou linkou, plynovým sporákem značky Baumatic, digestoří a lednicí. V obou pokojích je zbytek původního nábytku, možno využít nebo bude vyklizeno. Podlahovou krytinu v chodbě, koupelně a v kuchyni tvoří dlažba, v obou pokojích a v šatně je položena plovoucí podlaha. K fotografiím původního stavu bytu jsou vloženy u kuchyně, obývacího pokoje a ložnice i po jedné fotografii s vizualizací možné úpravy interiéru.
Okna jsou plastová, kuchyně a pokoj jsou orientovány na sever, obývací pokoj pak na jih. Okna obývacího pokoje jsou umístěna po celé stěně a nabízejí krásný výhled na historické centrum Klatov a na Šumavu.
Vytápění a ohřev vody je zajištěno dálkově. K bytu náleží klasická sklepní kóje o velikosti 2,07 m2 v suterénu domu a lodžie v mezipatře. Voda a kanalizace je městská. Do bytu je zavedena přípojka internetu a satelitu. Energetická třída domu C, úsporná.
Bytový dům je situován v obytně obchodní zóně nedaleko samotného centra města. V okolí domu je dostatek vzrostlé zeleně a před domem se nachází dětské hřiště. Před domem a v bezprostřední blízkosti dostatek parkovacích míst.
Klatovy mají veškerou občanskou vybavenost škola, školka, pošta, dětské hřiště, koupaliště, bazén, obchody. Dopravní obslužnost je zajištěna vlakem i autobusem. Byt je nabízen částečně zařízen, včetně kuchyňské linky, šatny a vestavěné skříně v kuchyni. Podle požadavků případného zájemce a dohody s majitelem může být ponecháno nebo vyklizeno. Byt se nachází ve velice žádané lokalitě a má ideální výměru. Je tak vhodný buď pro mladý pár, nebo i jako investiční byt s možností následného pronájmu pro své nízké náklady na fond oprav ca 1.500,- Kč, topení a voda ca 3.000,- Kč +plyn a elektřina dle spotřeby. Danou nemovitost lze hradit hotově, prodejem jiné vaší nemovitosti nebo hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zajistit.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
3 340 000
Poznámka
Cena po SLEVĚ 150.000,- Kč při rezervaci do 31.5.2024 (již odečteno z původní ceny)
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0068
Datum aktualizace
25.04.2024
K dispozici od
15.03.2024
Druh objektu
Panelová
Umístění objektu
Sídliště
Vybaveno
Částečně
Užitná plocha m2
64
Plocha parcely m2
64
Počet podlaží objektu
9
Celková podlahová plocha m2
64
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Ostatní
Garáž
Zástavba
Obchodní a obytná
Sítě
Kabelová televize
Topení
ústřední dálkové
Doprava
Vlak, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
2
Počet sklepů
1
Podlaží podzemní
1
Rok kolaudace
1980
Datum nastěhování
15.03.2024
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
8
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
C - Úsporná (příloha)
Vyhláška
78/2013 Sb.
Spotřeba
218,384 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice