KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, chata, 100 m2 v Slavkově, okres Uherské Hradiště

3 200 000
Lokalita
Okres Uherské Hradiště
Obec Slavkov
Ulice 75
Informace o nabídce
Číslo zakázky 1614
Datum vložení 24.04.2024
Datum aktualizace 25.04.2024
Prodej chalupy Slavkov
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname:

Popis nemovitosti

Prodej chalupy Slavkov, REZERVOVÁNO

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v obci Slavkov, která se nachází 12 km od obce Uherský Brod a 22 km od města Uherské Hradiště. Dům je postaven v řadové zástavbě v klidné části obce, dispozičně řešen jako jednogenerační o velikosti 3+1 ( 100 m2 ).
Dům je z menší části podsklepen, připojen na elektřinu a vodovodní řád. Topení je krbovými kamny s výměníkem do ústředního topení. Zdrojem teplé vody je elektrický bojler. V roce 2020 proběhla na domě rekonstrukce a vznikl tak velmi zajímavý a útulný prostor k bydlení či chalupaření. Pozemek je přístupný za tří stran. Na pozemku je vybudované jezírko, altán s černou kuchyní, kryté parkovací stání a studna. Dům se prodává včetně základního vybavení. Orientace JZ a SV.
V obci je poměrně velká průmyslová zóna (přes 800 pracovních míst). Mezi nevýznamnější zaměstnavatele patří firmy KASKO spol. s r.o., Obchodní společnost KREDIT, spol. s r. o. a STAMIT s.r.o. Slavkov leží v Chráněné krajinné oblasti Bíle Karpaty a v jeho katastru se nachází několik cenných přírodních lokalit. Nádherná příroda v okolí obce přímo vybízí k pěší turistice. Přímo z obce vede cyklostezka, která navazuje na bohatou síť cyklostezek v našem regionu. Další sportovní využití nabízí fotbalové hřiště, sportovní hala, workautové hřiště, tenisové kurty a pro nejmenší stylové dětské hřiště. Návštěvníky srdečně zveme také na mezinárodní akci Folklorní den. Jedná se o pestrou přehlídku krojů a umění folklorních souborů z Česka i Slovenska a jarmark lidových řemesel. Folklorní den pořádáme každý sudý rok v srpnu.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
3 200 000
Popis
REZERVOVÁNO
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
1614
Datum aktualizace
25.04.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Cihlová
Dispozice
3 pokoje
Zastavěná plocha m2
100
Užitná plocha m2
100
Plocha parcely m2
681
Počet podlaží objektu
1
Počet garáží
Popis objektu
Kategorie
Typ domu
Přízemní
Stav objektu
Velmi dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry