KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, chata, 70 m2 , okres Hodonín

3 690 000
Lokalita
Okres Hodonín
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 1624
Datum vložení 21.03.2024
Datum aktualizace 28.03.2024
Prodej chaty Nová Lhota - Vápenky
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname: lname:

Popis nemovitosti

Prodej chaty Nová Lhota - Vápenky

Nabízíme k prodeji zděnou, celoročně obyvatelnou chatu, která je postavena na vlastním pozemku ( 39m2 ) s vlastní zahradou ( 360 m2 ) bezproblémovou přístupovou komunikací v těsné blízkosti lesa v nádherné přírodní krajině CHKO v obci Nová Lhota, Vápenky. Chata je rozdělena na tři patra, kdy v suterénu se nachází garáž, dřevník a technická část chaty. V prvním patře obývací pokoj s krbem, kuchyňským koutem a sociálním zázemím. V podkroví pak místo na spaní. S inženýrských sítí je chata připojena na elektřinu 220V i 380V. Voda je z vlastní studny s rozvody do objektu. Topení v chatě je krbovými kamny a ohřev TV prostřednictvím elektrického bojleru. Odpad je řešen pomocí vlastního septiku.
Vápenky leží na úpatí Velké Javořiny(970m) nejvyššího bodu Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty na samém pomezí Horňácka v katastru obce Nová Lhota. Toto malebné místo je vyhledáváno zvláště lidmi, kteří mají rádi přírodu a turistiku. V samotné obci se nachází mnoho původních dobových stavení a kolem nepřeberné množství chat a chalup, kam se sjíždí za dovolenou a rekreací lidé téměř z celé republiky. Vápenky i celé okolí je navštěvováno celoročně. Od jara do podzimu pro pěší túry, houbaření a cykloturistiky, v zimě si přijdou na své vyznavači bílé stopy. Horňácko je rázovitý kout naší republiky s mnohaletými folklorně-kulturními zvyklostmi a velmi pohostinnými lidmi.
Tato půvabná chata nabízí naprosto vše, co byste si mohli přát a uspokojí milovníky léta i zimy. Bílé Karpaty resp. Vápenky je rájem pro milovníky přírody a hledače dobrodružství.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena objektu
3 690 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
1624
Datum aktualizace
28.03.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Dispozice
Atypický
Zastavěná plocha m2
39
Užitná plocha m2
70
Plocha parcely m2
399
Počet garáží
Plocha zahrady m2
399
Popis objektu
Kategorie
Typ domu
Patrový
Stav objektu
Dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec