KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, obchodní prostor, 107 m2 v Karolince, okres Vsetín

cena u makléře
Lokalita
Okres Vsetín
Obec Karolinka
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 6597
Datum vložení 25.03.2024
Datum aktualizace 11.04.2024
Prodej objektu občanské vybavenosti Soláň
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: phone:

Popis nemovitosti

Prodej objektu občanské vybavenosti Soláň

Nabízíme k prodeji objekt občanské vybavenosti se souborem pozemků o celkové výměře 3398m2, v oblíbené horské lokalitě Soláň-Čarták. Původní Valašský Šenk, je využíván jako občerstvení turistů a lyžařů u stávajícího vlastního parkoviště se závorou, které může být návštěvníkům zpoplatněno.
Stavba o půdorysných rozměrech 5,75 x 13,75 je sestavena z 5-ti mobilních Unimo buněk s kovovými rámy, které jsou zatepleny a opláštěny dřevěnými pohledovými deskami. Buňky jsou usazeny na betonových pásových základech. Zastřešení řešeno sedlovou střechou s vikýři, dřevěný krov, střešní krytina Boňský šindel. Krovy jsou zatepleny rohožemi Prefizol a obloženy sádrokartonem. V půdním prostoru možnost vybudování pokojů k ubytování. Přístup do podkroví je samostatným venkovním ocelovým schodištěm. V přízemí objektu se nachází bufet s kapacitou cca 25 míst k sezení, bar, kuchyňka, toalety a skladové prostory. Stavba byla zkolaudována v r. 2000. Voda je zde přivedena z vlastní kopané studny, odpady svedeny do jímky. Vytápění lokální, řešeno krbovými kamny a el.přímotopy. Možnost venkovní terasy s posezením pro cca 15 osob. Příjezd zajištěn po obecní celoročně udržované komunikaci.
Objekt lze rozšířit přístavbou. Přilehlé pozemky, které jsou součástí prodeje, jsou využity jako zpevněné parkoviště s kapacitou pro cca 50-60 aut, popřípadě lze vytvořit zázemí pro karavany.
Místem prochází celá řada turistických tras a cyklotras, mezi nejznámější patří Centrální stezka - Via Czechia, která je známá jako dálková trasa přes celou ČR. V těsné blízkosti turisticky oblíbené cíle jako např. Zvonice Soláň, Naučná stezka Valašská krajina, skiareál Soláň. Soláň je významným celoročním rekreačním a turistickým centrem. V těsné blízkosti nabízeného objektu se nachází zastávka autobusu, který dováží turisty z Velkých Karlovic 6km, Karolinky 10 km, Rožnova pod Radhoštěm 18km.
Na objektu neváznou žádné právní vady ani věcná břemena.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena:
cena u makléře
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
6597
Datum aktualizace
11.04.2024
K dispozici od
01.03.2024
Druh objektu
Montovaná
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
107
Plocha užitná m2
107
Počet míst k parkování
55
Počet teras
1
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Rekreační
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Datum nastěhování
01.03.2024
Popis prostoru
Kategorie
Typ domu
Patrový
Druh prostor
Obchodní
Stav prostoru
Velmi dobrý
Voda
Voda - studna
Odpad
Septik
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec