KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 200 m2 v Kojetíně, okres Přerov

smíšenásmíšená
cena u makléře
Lokalita
Okres Přerov
Obec Kojetín
Ulice Husova 773
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0250
Datum vložení 20.07.2024
Datum aktualizace 21.07.2024
Prodej rodinného domu 200 m², pozemek 351 m², Husova, Kojetín
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: fname: lname: fullname:

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu 200 m², pozemek 351 m², Husova, Kojetín

Dovolujeme si Vám nabídnout koupi rodinného domu (nebo chcete-li bytového domu) v samotném centru města Kojetín, v ulici Husova. Dříve dvougenerační rodinný dům s garáží a zahradou. Dnes klidně „bytovka“ až se 3 bytovými jednotkami. Vše připraveno k dokončení nebo přestavbě dle představ nového vlastníka. Fantazii se zde meze rozhodně nekladou. Pojďme si tedy prostory projít pěkně po pořádku:

Ve vstupní části domu v přízemí se nachází menší hala, technická místnost s plynovým kotlem a bojlerem, přístup do garáže a na schodiště. Garáž o výměře přes 100 m² nabízí spoustu místa pro parkování vozidel i uskladnění sezonního vybavení. Přes garáž se dostaneme také na zahradu (213 m²) náležící k domu a nabízející také dostatek soukromí pro posezení s rodinou či přáteli, relax nebo výběh pro malé ratolesti, které zde budou v bezpečí před městským provozem.

V 1. patře najdeme bytovou jednotku o aktuální dispozici 2+1 s prostornou koupelnou a předsíní o výměře cca 70 m². Tato bytová jednotka je obyvatelná v tomto stavu, ale nabízí rovněž prostor pro vlastní realizaci. Součástí bytové jednotky je částečně zastřešená terasa se zděným a krytým posezením.

2. patro ukrývá bytovou jednotku o totožné výměře, ale již upravené dispozici. Zde již započala rekonstrukce a byla zde plánována jednotka o dispozici 3+kk. Tento byt je přístupný z pavlače. Byla zde provedena příprava na podlahové vytápění, nové elektro rozvody, rozvody vody, nové omítky a nový vlastník si jednotku může dokončit dle vlastních představ a vkusu.

Poslední částí domu je půda, která nabízí prostor pro vybudování menšího apartmánu nebo ateliéru, což by určitě dávalo smysl z investičního hlediska.

Pokud by Vám nestačila garáž, vězte, že parkování v ulici Husova je zdarma. Kromě toho prakticky za rohem se nachází Masarykovo náměstí, kde zastavují autobusy. Díky blízkému napojení na D1 rychlé propojení s okolními většími okresními městy nebo Olomoucí či Zlínem.

Dům je vhodný také jako investice k dlouhodobému pronájmu pronájmu nebo dalšímu prodeji po bytových jednotkách. Aktuální příležitostí Kojetína jsou zaměstnanci v minulém roce zprovozněného distribučního centra Amazonu.

Projděte si fotogalerii a další fotografie Vám rádi zašleme na vyžádání, jelikož zde není větší kapacita pro nahrané fotky. Rozhodně ale doporučujeme prohlédnout si dům na místě. Pro více informací a dohodnutí prohlídky nás tedy neváhejte kontaktovat.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena:
cena u makléře
Hypotéka
ANO
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0250
Datum aktualizace
21.07.2024
Poloha objektu
řadový
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Centrum obce
Dispozice
5 a více pokojů
Zastavěná plocha m2
138
Užitná plocha m2
200
Plocha parcely m2
351
Počet podlaží objektu
3
Počet garáží
1
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
ústřední plynové
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Dlážděná
Plocha zahrady m2
213
Rok kolaudace
1945
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry