KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 180 m2 v Chlumčanech, okres Plzeň-jih

VybavenýVybavenýcihlovácihlová
7 200 000 cena je konečná vč. právního servisu, nezávislé úschovy mimo RK a všech poplatků spojených s prodejem nemovitosti
Lokalita
Okres Plzeň-jih
Obec Chlumčany
Ulice Nerudova 199
Informace o nabídce
Číslo zakázky 2256
Datum vložení 22.04.2024
Datum aktualizace 22.04.2024
Prodej rodinného domu, 5+kk, 1001m2 pozemek, Nerudova ulice - Chlumčany
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname: phone:

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu, 5+kk, 1001m2 pozemek, Nerudova ulice - Chlumčany

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost, samostatně stojící rodinný dům v Chlumčanech u Plzně s velkou zahradou o celkové výměře 1001m2.
Vjezd je z obecní, asfaltové komunikace a dům je napojený na veškeré sítě - obecní voda, kanalizace, elektřina i plyn.
Dům je v osobním vlastnictví bez jakéhokoliv omezení vlastnických práv a bez břemen, nachází se v Nerudově ulici. Celý pozemek je kompletně oplocený (zčásti zděným plotem) a poskytuje výborné vlastní soukromí a zázemí.
V přední části prvního pozemku (s domem) je z ulice Nerudovy hlavní a jediný vstup a vjezd (branka a dvojkřídlá vrata), podél malé zahrady pak přístup k samostatně stojící garáži. Na tomto pozemku je kromě domu malá zděná stavba, vhodná např. jako sklad na zahradní nábytek či jiné potřeby, na ni navazuje dílna. Z druhé strany pozemku je dřevník, kurník a stavba pro venkovní, kryté sezení.
Na tento pozemek (zčásti dvůr, zčásti zahrada) dále navazuje druhý pozemek – velká zahrada s ovocnými stromy, rovinatá a zatravněná, kde je i několik okrasných keřů. Výměra tohoto pozemku by byla dostatečná i na event. stavbu dalšího rodinného domu nebo k případnému jinému (zemědělskému) využití.
Dům je patrový a částečně podsklepený. Sklep má plochu cca 14m2 a je v něm vodoměr a uzávěr vody s vývodem a uzávěrem vody na zahradu k zavlažování.
Vstup do domu tvoří zastřešený přístavek, z něhož je přístup do sklepa a po několika schodech ke komoře a toaletě. Na tento vstup navazuje předsíň, ze které se vstupuje do koupelny a přízemních pokojů. Ty jsou zde tři, všechny prostorné a větších rozměrů (dva s výhledem do ulice, jeden do dvora).
V koupelně je umyvadlo a vana a kombinovaný plynový kotel Vaillant, který slouží k vytápění a k ohřevu teplé vody. V celém domě jsou namontovány topné radiátory, napojené na kotel. V koupelně je velký prostor na pračku.
Z chodby (všechny chodby jsou do poloviny obložené dřevem, podlaha keramickými dlaždicemi) se po kamenném schodišti (taktéž zčásti obloženým dřevem) vystupuje do patra, kde je velká kuchyně s jídelním koutem a další pokoj. Naproti kuchyni je velká spíž a vstup na rozměrnou půdu; tento prostor by mohl posloužit k vytvoření dalšího obytného pokoje.
V současné době je dispozice domu 5+kk s několika menšími pomocnými místnostmi, další dvě místnosti (mansardové) by případně mohly vzniknout.
Lokalita, kde se celá nemovitost nachází, je nedaleko jižního okraje obce, v klidné ulici s minimální dopravou. Z domu je i hezký výhled do okolí. Parkování i garážování na vlastním pozemku.
Chlumčany jsou velká obec s dobrou občanskou vybaveností, která je v blízkosti domu (150 metrů od domu je škola, kulturní dům s restaurací a do 5 minut chůze obchody). Dopravní spojení je velmi dobré, jezdí sem několikrát denně vlakové i autobusové spoje do Plzně, na druhou stranu do Klatov a na Šumavu (vlaková zastávka je asi 10 minut chůze od domu, autobusová 5 minut).
PENB – G, štítek není k dispozici, původní stavba je z roku 1925.
Vřele doporučuji!

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
7 200 000
Poznámka
Cena je konečná vč. právního servisu, nezávislé úschovy mimo RK a všech poplatků spojených s prodejem nemovitosti
Poplatky
Včetně poplatků
Hypotéka
ANO
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
2256
Datum aktualizace
22.04.2024
K dispozici od
01.05.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
110
Užitná plocha m2
180
Plocha parcely m2
1001
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Telefon
Sítě
Satelit, kabelová televize, kabelové rozvody, ostatní
Topení
Lokální plynové
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Asfaltová
Rok kolaudace
1980
Datum nastěhování
01.05.2024
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry