KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, byt 3+kk, 98 m2 , okres Klatovy

GarážGarážBalkón 7m2Balkón 7m21. patro1. patro
13 990 000
Lokalita
Okres Klatovy
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0770
Datum vložení 24.04.2024
Datum aktualizace včera
Apartmán 3+kk, 123 m2
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: lname:

Popis nemovitosti

Apartmán 3+kk, 123 m2

K prodeji nabízíme mezonetový krajní apartmán C1 o dispozici 3+kk s balkonem a vlastní kolárnou v nově vzniklém Resortu Alpalouka ve vyhledávané lokalitě na Špičáku v Železné Rudě. Apartmán je umístěn v energeticky velmi úsporné novostavbě (třída B) citlivě zasazené do horské oblasti.

Interiér je rozdělen na část společenskou v 1. NP a klidovou v podkroví. Většinu společenské části zaujímá obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem. Velká okna a posuvné dveře nejen krásně prosvětlí obývací pokoj, ale zároveň umožňují vstup na balkon, ze kterého je výhled na okolní svahy i na samotný vrchol Špičák. Společenská část je dále členěna na předsíň a koupelnu s WC. Po schodišti vedoucím z obývacího pokoje lze vystoupat do podkroví, kde se nachází dva neprůchozí pokoje a druhá koupelna s WC.

Apartmán je dokončen v nadstandardním provedení, které zahrnuje kompletní vnitřní rozvody a instalace, kvalitní plastohliníková okna a posuvné dveře typu HS portál s izolačním trojsklem, venkovní žaluzie, podlahové vytápění, v koupelnách navíc s topnými žebříky, nástěnné klimatizace ve všech obytných místnostech, elektrický zásobníkový ohřívač vody, zabezpečovací zařízení JABLOTRON s aplikací pro dálkové ovládání alarmu i celé domácnosti (ovládání klimatizace, topení, venkovních žaluzií či vjezdové brány jedním systémem), vnitřní schodiště s masivními dřevěnými nášlapy a nosnými táhly, interiérové dveře bílé s obložkovými zárubněmi, lepené vinylové podlahy v kombinaci s keramickou dlažbou, obklady či sanitu od renomovaných výrobců. Internet přes optické kabely zajistí společnost CETIN.

Resort bude oplocený, na vjezdu s automatickou bránou, napojený na zpevněnou obecní komunikaci a chráněn kamerovým systém. Uvnitř spodní budovy bude k dispozici soukromá sauna (s možností předchozí on-line rezervace) a společenská místnost. Na pozemku budou dále dětská hřiště a ohniště. Otopný systém je doplněn fotovoltaickými panely na střechách obou budov. Takto získanou elektrickou energii mohou společně využívat obyvatelé resortu pro provoz svých domácností.

Výhodou je také umístění v Chráněné krajinné oblasti Šumavy a blízkosti Národního parku Šumava s ojedinělými krajinnými prvky včetně ledovcových jezer, vodopádů, pramenišť řek či výhledů z nejvyšších vrcholů až na Alpské pohoří. Především horská oblast Špičák je oblíbeným místem pro aktivní odpočinek. Na své si přijdou také milovníci zimních a letních sportů. Množství sportovních středisek, turistických cest, cyklotras a běžeckých tras je zárukou širokého sportovního vyžití.

K nastěhování 5/2024. Konečná cena včetně 21% DPH, provize RK, právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny činí 13.990.000 Kč. K bytu je nutné dokoupit dvě krytá parkovací stání za cenu 690.000 Kč včetně 21% DPH. Možnost odpočtu 21% DPH. Případnou hypotéku vám zdarma zajistíme. Pro bližší informace či domluvení prohlídky volejte na uvedený mobilní telefon.

Exteriér resortu Alpalouka a nejbližší okolí si můžete prohlédnout ve virtuální prohlídce.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena bytu
13 990 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0770
Datum aktualizace
Včera
K dispozici od
01.05.2024
Druh objektu
Cihlová
Typ bytu
Mezonet
Užitná plocha m2
123
Plocha parcely m2
123
Celková podlahová plocha m2
98
Plocha balkónu m2
7
Počet balkónů
1
Počet garáží
2
Ostatní
Vlastnictví převod
Ochrana
CHKO
Telekomunikace
Internet
Topení
 
Plocha sklepa m2
18
Počet sklepů
1
Datum nastěhování
01.05.2024
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
1
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Novostavba
Voda
Voda - zdroj pro celý objekt
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
B - Velmi úsporná (příloha)
Vyhláška
264/2020 Sb.
Spotřeba
110 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec