KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 365 m2 , okres Rychnov nad Kněžnou

VybavenýVybavenýcihlovácihlová
14 980 000
Lokalita
Okres Rychnov nad Kněžnou
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0455
Datum vložení 27.03.2024
Datum aktualizace 02.04.2024
Prodej rodinného domu-chalupy 365m2, zahrada 1839 m2, Říčky v Orlických horách, okres Rychnov and Kn
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fname:

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu-chalupy 365m2, zahrada 1839 m2, Říčky v Orlických horách, okres Rychnov and Kn

V výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji rodinný dům-chalupy s obchodním prostorem v centru obce Říčky v Orlických horách, okres Rychnov nad Kněžnou.
Jedná se o nemovitost s vice generační využití k bydlení i rekreaci s obchodním prostorem původní prodejny potravin.

Dispozice nemovitosti jsou:
1.PP: je prostorná chodba se vstupem do denní místnosti s kuchyňskou linkou se spotřebiči, krbovými kamny a jídelním koutem s otevřeným obývacím prostorem připomínající kouzelný styl chalupářské světnice, je zde vstup do nově zrekonstruované koupelny s vanou, WC a sprchovým koutem. Dále z chodby je vstup do skladu potravin, skladu dříví a další chodby se schodištěm pro vstup do 1.NP.. Prostor skladu dříví má klenutý strop, je možné jej zrekonstruovat na "vinný sklípek" s případným vstupem na zahradu. Dále je zde samostatný obchodní prostor, se sklady a vlastním vstupem. Garáž s technikou tepelného čerpadla vybudovaného na podzim roku 2023. Tepelné čerpadlo je značky IVT -země/voda, kterým se vytápí celý prostor nemovitosti.

1.NP: je vstupní hala s krbovými kamny sloužící jako návštěvní místnost s posezením a TV, ze které je vstup do dvou samostatných ložnic a prostorného bytu o velikosti 2+1 s vlastním WC a koupelnou. Při případné rekonstrukci obou ložnic pro hosty, je zde možné vybudovat prostorný ateliér, hernu nebo se zde naskýtá mnohé další využití. V jedné z ložnic jsou vyvedeny i technické sítě - přípojky vodovodu a kanalizace pro vybudování samostatné koupelny s WC pro hosty.

Celá nemovitost je napojena na obecní kanalizaci, obecní vodovod, teplo a teplou vodu zajišťuje nové tepelné čerpadlo značky IVT Geo 616C,tepelné čerpadlo země voda. Nejnižší spotřeba elektřiny, tepelné čerpadlo je extrémně tiché. Vysoce kvalitní s prodlouženou zárukou až deset let. Vhodné do maximální tepelné ztráty 22 kW. Plynule řízený výkon kompresoru. Maximální teplota topné vody až 71 °C. Vestavěný nerezový zásobník vody a elektrokotel. Dotykový displej a bezdrátové vnitřní čidlo.

K nemovitosti náleží zahrada o velikosti 1839 m2. Součásti zahrady je stavba s přípojkami el. energie a vody, zapuštěný bazén a altán. Téměř celý pozemek je ohraničený smrky a zajistí tím příjemné letní koupání a posezení v soukromí.

Tato nemovitost nabízí mnohé využití s možností trvalého bydlení nebo rekreaci pro více generační rodinu, případně k rekreačnímu sezónnímu pronájmu včetně pronájmu obchodních prostor.

S nejvýhodnějším financováním pomůžeme.
Více informací u makléře.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
14 980 000
Poplatky
Včetně poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0455
Datum aktualizace
02.04.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Centrum obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Ne
Zastavěná plocha m2
236
Užitná plocha m2
365
Plocha parcely m2
1839
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec