KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 306 m2 v Novém Boru, okres Česká Lípa

VybavenýVybavenýsmíšenásmíšená
4 999 000
Lokalita
Okres Česká Lípa
Obec Nový Bor
Ulice Nábřežní 73
Informace o nabídce
Číslo zakázky 7116
Datum vložení 15.04.2024
Datum aktualizace 15.04.2024
Prodej, rodinný dům, Nový Bor - Arnultovice
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname: phone: lname:

Popis nemovitosti

Prodej, rodinný dům, Nový Bor - Arnultovice

Hledáte domov, který oživí vaše sny a zároveň vám otevře brány k neomezeným možnostem? Vstupte do příběhu tohoto domu, který má kořeny až v 18. století, a který právě nyní čeká na nové majitele v klidném koutě Nového Boru - Arnultovic.

Tento dům není jen stavbou, je to živý příběh, který se mísí s historií a potenciálem. Samostatně stojící rodinný dům s částečným podsklepením a ohromující celkovou užitnou plochou 306 m2 vás vítá s otevřenou náručí. V přízemí najdete sklářskou dílnu se zázemím, zatímco celá horní patro je uzpůsobeno k bydlení v bytové jednotce 4+1.

Dům je pečlivě udržovaný a ve velmi dobrém stavu. Rekonstrukce v roce 2002 mu dodala moderní vzhled, ale historie zde stále dýchá. Základy z kamene, pískovcový klenutý sklep, a majestátní mansardová střecha s kanadským šindelem. Nechte se vést dřevěnými schody na půdu, kde může vzniknout nová kapitola vašeho příběhu v podobě dalších obytných prostor.

Vytápění je zajištěno ústředním topením s vlastním plynovým kotlem a krbem v obývacím pokoji pro dokonalou tepelnou pohodu. Vstupní chodba v horním patře spojuje všechny pokoje a zimní zahrada čeká na vaši kreativitu.

K domu náleží krásná, rovinatá zahrada o rozloze 561 m2, oddělená od sousedů živým plotem. Garáž pro jeden automobil a krytý přístřešek jsou zde pro vaše pohodlí. Ale to je jen začátek. Tento dům má neuvěřitelný potenciál, ať už si přejete vícegenerační bydlení nebo podnikatelský záměr, jako například přestavbu na penzion.

Město Nový Bor je plné života a nabízí veškeré občanské vybavenosti, včetně velkých supermarketů. Okolní příroda vás zve k dobrodružstvím a objevování. Máte blízko do okresního města Česká Lípa, a Liberec je vzdálen jen 40 km. Tato lokalita je spojnicí s Německem, což otevírá nové možnosti.

Životní příběh tohoto domu čeká, a my vám rádi přineseme více technických detailů na osobní prohlídce. Ale nejprve si domluvte prohlídku a nechte se vtáhnout do této jedinečné příležitosti. Tato nemovitost je plná emocí a tajemství, které čekají na vaše objevení. Zavolejte a půjdeme se společně na tento jedinečný dům podívat.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
4 999 000
Poplatky
Včetně poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
7116
Datum aktualizace
15.04.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Smíšená
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
4 pokoje
Vybaveno
Částečně
Zastavěná plocha m2
290
Užitná plocha m2
306
Plocha parcely m2
851
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
1
Elektřina
Elektro - 230 V
Telekomunikace
Telefon, internet
Topení
ústřední plynové
Doprava
Vlak, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
13
Počet sklepů
1
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Spotřeba
312 kWh/m² za rok
Zobrazit další parametry Skrýt parametry