KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 1575 m2 , okres Pardubice

Stavební parcelaStavební parcela
3 990 000
Lokalita
Okres Pardubice
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky RD2409
Datum vložení 05.04.2024
Datum aktualizace 11.04.2024
Prodej stavebního pozemku 1575 m2
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname: fname: email:

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku 1575 m2

Hledáte stavební pozemek v blízkosti Pardubic nebo Chrudimi? Nemůžete nic kloudného sehnat? Tak tu pro Vás máme ne jeden, ale rovnou dva krásné pozemky s jednoduchou stavební situací na velmi zajímavém místě v obci Kostěnice. Pozemky mají oba podobnou výměru kolem 1600 m2 a jsou přímo vedle sebe!

Jedná se o prodej pozemku parc. č. 157/1 o výměře 1575 m2 a parc. č. 157/2 o výměře 1640 m2 (viz. mapka z katastru v galerii) - oba za stejnou cenu uvedenou v tomto inzerátu. Pozemky byly konzultovány přímo s naším architektem, který vypracoval situační studii umístění budoucích domů s ohledem na územní plán, řešení parkování, a další. Vizualizace jsou sice pouze orientační, ale byly vytvořeny na základě studie územního plánu, aby byly navržené domy podobné budoucí možné realizaci. Z hlediska ÚP se jedná o plochu určenou k bydlení v rodinných domech (maximálně 2NP + podkroví). Koeficient zastavěnosti činí krásných 40 %. Díky rovinatému terénu a jednoduchému připojení na inženýrské sítě vidíme v pozemku velký potenciál a zajímavost pro budoucí výstavbu rodinných domů. Můžete koupit oba pozemky dohromady, v takovém případě lze jednat o cenovém zvýhodnění.

Součástí prodeje bude zároveň pozemek (nebo jeho část) parc. č. 150/3 - vodní plocha, nacházející se na konci obou pozemků. V případě prodeje obou pozemků jednomu majiteli se pozemek prodá v aktuálním stavu na katastru, bez dělení. Pokud každou parcelu koupí jiný majitel, proběhne rozdělení tohoto pozemku cca v polovině a ke každému ze stavebních pozemků bude součástí prodeje i patřičná polovina tohoto pozemku.

Řešené pozemky jsou v blízkosti přípojek technické infrastruktury (plyn, elektro, telekom. síť, vodovod). Dle ÚP není pro tuto část obce vybudována kanalizace, likvidaci splaškové a dešťové vody si tedy řeší každý po vlastní ose formou ČOV, jímek, apod.

Obec Kostěnice se nachází cca 10 km od Pardubic, 12 km od Chrudimi a 3 km od Dašic. Občanská vybavenost je tedy především v těchto blízkých městech a Vy si můžete užívat poklidného života na krásném velkém pozemku, kde můžete mít vše, co jste si kdy přáli. Bazén, jezírko, pergolu, zvířátka, květiny, čerstvý vzduch a spoustu dalšího! Velmi zajímavý je i blízký nájezd na dálnici D35, přes kterou se krásně dostanete například do Hradce králové za necelých 30 minut!

Budu se na Vás těšit osobně nebo jakkoliv jinak!
Matěj Dachovský - Váš realitní makléř pro Pardubický a Královéhradecký kraj

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
3 990 000
Poplatky
Včetně poplatků
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
RD2409
Datum aktualizace
11.04.2024
Umístění objektu
Klidná část obce
Elektřina
Elektro - 230 V
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, autobus
Komunikace
Betonová, asfaltová
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
1575
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
ČOV pro celý objekt, septik, jímka
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec