KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 3009 m2 , okres Vsetín

Stavební parcelaStavební parcela
1 700 / m2 Cena k jednání
Lokalita
Okres Vsetín
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 6418
Datum vložení 02.04.2024
Datum aktualizace 03.04.2024
Prodej stavebního pozemku 3009m2 Rožnov pod Radhoštěm
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: fullname: phone:

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku 3009m2 Rožnov pod Radhoštěm

Nabízíme k prodeji zajímavý stavební pozemek v Rožnově pod Radhoštěm lokalita Horní Paseky - Sladské. Jedná se o jedinečnou atraktivní turistickou lokalitu s dobrou dostupností do centra města Rožnova pod Radhoštěm, které disponuje veškerou infrastrukturou a bohatým kulturním životem.
Pozemek je zasazen do klidové příměstské zóny Rožnova v romantickém prostředí blízkých beskydských lesů a hor, vyznačujícím se čistým životním prostředím. V územním plánu je veden a určen ke smíšené zástavbě, tedy i rodinnými domy. Pozemek je mírně svažitý orientovaný na jihovýchodní stranu a je velmi dobře dostupný po přilehlé obecní asfaltové, celoročně udržované komunikaci. Nachází se v blízkosti lesa a sousedí se zástavbou rodinných domů a rekreačních objektů. Má možnost napojení na elektřinu, novou kanalizační přípojku s možností napojení více staveb a dvě nově realizované vodovodní přípojky, které budou napojeny na obcí nově vybudovaný hlavní vodovodní řád. Celková rozloha pozemku je 3009m2, není oplocen a byl nedávno zbaven náletových dřevin v celé jeho ploše. Pozemek může být při prodeji podle požadavků rozdělen na základě geometrického plánu a lze ho tímto využít na výstavbu více staveb.
Nabízený pozemek je místní komunikací oddělen od samostatně prodávaného rodinného domu se souborem dalších atraktivních pozemků s možností výstavby. Bližší informace naleznete v samostatné inzerci.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
1 700 / m2
Poznámka
Cena k jednání
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
6418
Datum aktualizace
03.04.2024
Umístění objektu
Okraj obce
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
3009
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec