zpět

Prodej, pozemek, 316 m2 v Mutěnicích, okres Hodonín

Stavební parcelaStavební parcela
cena u makléře
Lokalita
Okres Hodonín
Obec Mutěnice
Ulice Letní
Informace o nabídce
Číslo zakázky 027
Datum vložení 07.05.2024
Datum aktualizace 15.05.2024
Prodej stavebního pozemku 316 m2 v Mutěnicích
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: phone:

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku 316 m2 v Mutěnicích

Nabízíme k prodeji stavební pozemek jako skvělou investiční příležitost ve vyhlášené vinařské oblasti v Mutěnicích, nacházející se v okrese Hodonín. Zde se každoročně koná Festival otevřených sklepů i Letní vinné Mutěnice, které pořádá rozsáhlý spolek vinařů, který patří k největším na Jižní Moravě.

Parcela se nachází v obytné zóně poblíž vinných sklepů, kde můžete vybudovat apartmány pro ubytování, které jsou v této lokalitě velmi žádané. Tato atraktivní nemovitost nabízí nejenom výjimečný potenciál pro investici, ale také vysokou návratnost vašich finančních prostředků. S celkovou plochou 284 m² a možností pronájmu nabízí vynikající příležitost pro generování pasivního příjmu.
Novou nemovitost lze vystavět až o dvou podlažích a podlahové ploše úžasných 150 m2 nebo dům rozšířit do dvora. Zbývá zde místo i na pohodlné parkování. Na pozemku lze vystavět dva apartmány nebo dvě bytové jednotky, které Vám ponesou pravidelný zisk.

Poloha nemovitosti v samém srdci vinařské oblasti a sklepů zaručuje nejenom výhodnou investici, ale také strategickou lokalitu pro obchodní aktivity. Tato oblast patří mezi vyhledávané turistické cíle, v okolí je mnoho vinařských stezek s bohatou cykloturistikou propojenou s Pálavou a Břeclaví.
S dostupností dopravy ve formě vlakové a autobusové zastávky je tato nemovitost snadno dostupná jak z blízkého okolí, tak i z vzdálenějších destinací.

Na pozemku se v současné době nachází dům, který je částečně podsklepen, je zde prostorná půda. Pro nového majitele bude částečně vyklizen, nábytek a ostatní zařízení z převážné strany zůstává. Dům je určen spíše k demolici, na pozemku za domem je v současné době již jen přístřešek, druhá stavba byla odstraněna, pozemek je rovinatý a upravený.
Zastavěná plocha a nádvoří p.č. 1961 činí 212 m2, zahrada vedle domu p.č. 1960/1 činí 104 m2, je nově geometricky zaměřena.
Díky napojení sítě, kanalizaci, dálkový vodovod a plynovod zde vybudujete pohodlné moderní bydlení pro potenciální nájemníky či budoucí majitele.

Tato investiční příležitost je ideální pro ty, kteří hledají stabilní a výnosnou investici v prosperující oblasti s bohatou historií a kulturou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena:
cena u makléře
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
027
Datum aktualizace
15.05.2024
K dispozici od
21.03.2024
Umístění objektu
Centrum obce
Vybaveno
Ano
Elektřina
Elektro - 120 V
Telekomunikace
Internet
Topení
Lokální plynové, lokální tuhá paliva
Doprava
Vlak, silnice, autobus
Komunikace
Asfaltová
Užitná plocha přízemí m2
153
Datum nastěhování
21.03.2024
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
316
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice