KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, pozemek, 1180 m2 , okres Příbram

Stavební parcelaStavební parcela
2 990 000
Lokalita
Okres Příbram
Obec
Ulice skryto
Informace o nabídce
Číslo zakázky 058
Datum vložení 25.03.2024
Datum aktualizace 19.04.2024
Prodej stavebního pozemku Lazsko 1.180 m2
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname: fname:

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku Lazsko 1.180 m2

Nabízíme k prodeji stavební pozemek, který se nachází v malebné obci Lazsko nedaleko Příbrami. Rovinatý pozemek má pravidelný obdélníkový tvar.
Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přátelské prostředí mimo ruch města. Zde si můžete vytvořit svůj vlastní domov, který bude odrazem vaší osobnosti a zároveň bude v souladu s okolní přírodou.

Na pozemku je realizována vrtaná studna, která vám zajistí spolehlivý zdroj vody. Hloubka studny je 59 m. Pozemek je také vybaven přípojkou elektřiny. K pozemku vede nová zpevněná štěrková cesta. Odpadní vodu je potřeba řešit pomocí vlastní ČOV na pozemku.

Ať už si představujete prostorný rodinný dům nebo útulnou chatu, tento pozemek vám nabízí volnost přizpůsobit své bydlení přesně podle vašich představ. Využijte své kreativity a vytvořte si útulný domov.

Obklopeni klidem a krásou okolní krajiny si můžete užívat procházky, cyklistiku nebo relaxaci na čerstvém vzduchu. Tato obec je pro milovníky přírody ideálním místem.

Nespornou výhodou pozemku je jeho bezprostřední blízkost obce Milína s veškerou potřebnou nabídkou služeb. Centrum regionu město Příbram leží pouhých 10 km od obce. Do Prahy se dostanete za pouhých 45 minut po dálnici D4.

Využijte této skvělé příležitosti a začněte plánovat svou budoucnost ještě dnes! Kontaktujte nás a získejte tento stavební pozemek. Užijte si pohodu a jedinečnou atmosféru tohoto místa.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku pozemku nebo osobní schůzku. Rádi Vám poskytneme více informací. Ty také najdete na osmitz-izera.cz.

A osobní setkání se těší
Alexandra a Marek

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena pozemku
2 990 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
058
Datum aktualizace
19.04.2024
K dispozici od
08.10.2023
Umístění objektu
Okraj obce
Elektřina
Elektro - 400 V
Doprava
Dálnice, autobus
Komunikace
 
Datum nastěhování
08.10.2023
Popis pozemku
Kategorie
Druh pozemku
Pro bydlení
Celková plocha m2
1180
Voda
Voda - studna
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je obec