zpět

Pronájem, byt 3+kk, 87 m2 v Praze (část Nové Město), okres Hlavní město Praha

VybavenýVybavený4. patro4. patro
32 000 / měsíc + domovní poplatky 2000,- Kč / měsíc (voda, odvoz odpadu, aj.) + elektřina a plyn. 2 kauce, 1 provize RK.
Lokalita
Okres Hlavní město Praha
Obec Praha
Ulice Senovážné náměstí 1985 / 11
Informace o nabídce
Číslo zakázky 1041
Datum vložení 02.05.2024
Datum aktualizace 02.05.2024
Pronájem, byt 3+kk, OV, 87,6 m², Praha 1 - Nové Město, Senovážné náměstí
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
lname: email: phone:

Popis nemovitosti

Pronájem, byt 3+kk, OV, 87,6 m², Praha 1 - Nové Město, Senovážné náměstí

Chtěli byste bydlet v secesním domě, který byl pro své výtvarné a slohově čisté architektonické kvality prohlášen za kulturní památku? Mít v bytě dvoukřídlé dveře, vysoké stropy, dřevěné podlahy, ale přitom mít moderní standard bydlení 21. století? Pak čtěte pozorně dál.

Nově pro vás nabízíme pronájem výjimečného bytu 3+kk o podlahové ploše 87,6 m² umístěného ve 4. NP zrekonstruovaného historického domu, který byl postaven v letech 1902 až 1903 podle návrhu architekta Josefa Podhájského na žádaném Senovážném náměstí, Praha 1.

Po vstupu do bytu je umístěna předsíň (3,5 m²), z které je přístupná koupelna (2,4 m²) a chodba (12,8 m²). Ta Vás upoutá velkými repasovanými dveřmi s pískovanými skly a hlavně dominantními kachlovými kamny. Z chodby je vstup do dětského pokoje (10,6 m²) se spacím patrem, na WC se sprchovým koutem (1,9 m²) a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (26 m²). Z obývacího pokoje je pak přístup do opravdu prostorné samostatné ložnice (27,7 m²). V té je umístěna nadstandardně velká manželská postel s elektrickým ovládáním.

Interiér je zařízen velmi vkusně ve stylu první republiky. Oceníte třeba keramické vypínače, tradiční kliky a kování nebo dobové závěsné osvětlení.

I přes historický vzhled se ale jedná o kompletně zrekonstruovaný byt s novou masivní kuchyňskou linkou z dubového a smrkového dřeva včetně spotřebičů (plynová varná deska, digestoř Franke s venkovním odvětráváním, horkovzdušná trouba, plně integrovaná myčka, vestavná kombinovaná lednice s mrazákem, samostatná mikrovlnná trouba), kondenzačním plynovým kotlem Buderus s termostatem, funkční replikou kamen, repasovanými dřevěnými špaletovými eurookny s trojskly, tepelnou izolací stropů, elektrickým podlahovým vytápěním chodby či bezpečnostními vstupními dveřmi Next.

Jako úložný prostor slouží velké vestavné skříně a spíž v chodbě, šatní skříně na míru v ložnici a hlavně sklepní kóje (3,5 m²) v suterénu domu, který je sledován kamerovým systémem.

Orientace bytu je do klidného vnitrobloku, do obývacího pokoje je díky skleněným prvkům ve vnitrobloku slunce téměr celý den.

Bydlení v této části Prahy 1 je vůbec jedno z nejžádanějších. Na Senovážném náměstí je fungující fontána a park, v okolí jsou historické budovy (Cukrovarnický palác, Jindřišská věž, Česká národní banka). Pěšky dojdete prakticky všude. Na Náměstí Republiky je to 300 m, stejně daleko na Václavské náměstí, na Hlavní a Masarykovo nádraží pouhých 150 metrů. V těsné blízkosti je skvělé jídlo (Špejle, Café Buddha, Wokin, Ambiente, T-Anker a další), obchody (Na Příkopě, OD Kotva, Palladium) ale i kultura (Slovanský dům, Hybernia, Broadway, Kalich, Bez zábradlí a další divadla).

Nenechte si ujít tuhle jedinečnou příležitost a objednejte se na prohlídku. Volné od 1. 5. 2024. + domovní poplatky 2000,- Kč / měsíc (voda, odvoz odpadu, aj.) + elektřina a plyn. 2 kauce, 1 provize RK.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena nájmu
32 000 / měsíc
Poznámka
+ domovní poplatky 2000,- Kč / měsíc (voda, odvoz odpadu, aj.) + elektřina a plyn. 2 kauce, 1 provize RK.
Náklady na bydlení
4 208
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Pronájem
Číslo zakázky
1041
Datum aktualizace
02.05.2024
K dispozici od
01.05.2024
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Centrum obce
Vybaveno
Ano
Užitná plocha m2
86
Plocha parcely m2
86
Počet podlaží objektu
6
Celková podlahová plocha m2
87
Počet garáží
Elektřina
Elektro - 230 V
Ostatní
Garáž
Zástavba
Obytná
Telekomunikace
Telefon, internet
Sítě
Kabelová televize, kabelové rozvody
Topení
Lokální tuhá paliva, ústřední plynové
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Asfaltová
Plocha sklepa m2
3
Počet sklepů
1
Rok rekonstrukce
2018
Rok výstavby
1903
Datum nastěhování
01.05.2024
Popis bytu
Kategorie
Číslo podlaží v domě
4
Dispozice bytu
Vlastnictví
Stav bytu
Velmi dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Plyn
Plynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
E - Nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry