KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Pronájem, výroba, m2 v Ostravě (část Přívoz), okres Ostrava-město

70 000 / měsíc
Lokalita
Okres Ostrava-město
Obec Ostrava
Ulice Koksární
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0034
Datum vložení 08.04.2024
Datum aktualizace 08.04.2024
Pronájem haly 700m² v areálu OKK Koksovny
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
fullname:

Popis nemovitosti

Pronájem haly 700m² v areálu OKK Koksovny

Vstupte do světa exkluzivních obchodních příležitostí s naším nabízeným komerčním prostorem určeným pro výrobu, situovaným na prestižní adrese Ulice Koksární, Část obce Přívoz, Obec Ostrava, okres Ostrava-město. Tento impozantní objekt nabízí široké možnosti využití a vyniká svou strategickou polohou a potenciálem pro vysoce atraktivní návratnost investice.

Stavba z montovaného stavebního materiálu zajišťuje minimální náklady na údržbu. S celkovou zastavěnou plochou 700m², tento prostor nabízí dostatek prostoru pro rozmanité podnikatelské aktivity. Hala se nachází v areálu místní OKK Koksovny, která je zdrojem elektrické energie Elektrická energie, díky tomu jsou nižší provozní náklady.

Vybavení zahrnuje 2 pálicí stroje, z nichž jeden je určen pro kyslík a plazmu (kyslík do 100mm a plazma do 20mm), druhý pálicí stroj pro kyslík do 120mm tloušťky plechu. Dále je k dispozici jeřáb do 6t, stolní vrtačka, vysokozdvižný vozík, pásová pila a rošt na zámečnické práce. Parkování je možné před a kolem haly, a díky infrastruktuře s odpadem připojeným na kanalizaci, přívodem vody z dálkového vodovodu a betonovou vozovkou je zajištěn efektivní provoz. Hala disponuje také i sociálním zařízením, svačinářčinou a kanceláři.
Dostupnost veřejné dopravy prostřednictvím vlaku, dálnice, silnic, MHD a autobusů poskytuje budoucím nájemcům široké možnosti pohodlného přístupu.
Tato unikátní nemovitost představuje ideální investiční příležitost pro náročné investory hledající stabilní a výnosný podnikatelský prostor s potenciálem růstu a rozvoje.

Pro více informací a domluvení si prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Rád Vás touto investiční příležitostí provedu a zodpovím všechny Vaše dotazy.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena nájmu
70 000 / měsíc
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Pronájem
Číslo zakázky
0034
Datum aktualizace
08.04.2024
K dispozici od
04.04.2024
Druh objektu
Montovaná
Užitná plocha m2
700
Počet míst k parkování
6
Zástavba
Průmyslová
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Betonová
Datum nastěhování
04.04.2024
Popis objektu
Kategorie
Účel budovy
Výroba
Typ domu
Přízemní
Stav objektu
Dobrý
Voda
Voda - dálkový vodovod
Odpad
Kanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry
Poloha zadaná inzerátem je ulice