KATALOG OBLÍBENÝCH REALIT

Prodej, rodinný dům, 151 m2 v Dobrovízi, okres Praha-západ

VybavenýVybavenýPo rekonstrukciPo rekonstrukcicihlovácihlová
15 990 000
Lokalita
Okres Praha-západ
Obec Dobrovíz
Ulice Čs. armády 164
Informace o nabídce
Číslo zakázky 0637
Datum vložení 25.04.2024
Datum aktualizace 25.04.2024
Rodinný dům 6+1 | 151 m2 | se zahradou a bazénem
Kontakt na makléře
Kontakt makléře
Kontakt na realitní kancelář
email: fullname: fname:

Popis nemovitosti

Rodinný dům 6+1 | 151 m2 | se zahradou a bazénem

Vítejte v Dobrovízi! V obci vzdálené pouhých 16 km od centra Prahy, kde najdete perfektní rovnováhu mezi klidem venkova a dostupností všech moderních vymožeností naší metropole.

Aktuálně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům 6+1 s nádherně udržovanou zahradou a vlastním bazénem.

Dům je dvojpodlažní a disponuje užitnou plochou celkem 151 m2. V původním kompletně zrekonstruovaném prvním nadzemním podlaží najdete prostorný obývací pokoj, prakticky oddělenou kuchyň s jídelnou, ložnici, dva samostatné pokoje, koupelnu s vanou a WC a samostatnou toaletu. Ve zcela nově přistavěném patře (2019) se nachází další dva samostatné pokoje, šatna, koupelna se sprchovým koutem a WC a nakonec i prostorná půda. Obě koupelny v domě jsou vybaveny podlahovým topením.

Dům je vybaven rekuperací a je kompletně zateplený. Teplo v domě zajišťuje elektrické vytápění a jako doplňkový zdroj je využíván krb. K domu náleží také sklep a garáž. Dále je možné parkovat také na pozemku nebo venku na ulici.

Obrovským benefitem domu je velký pozemek s doslova idylickou a pečlivě udržovanou zahradou, bazénem a romantickým altánem, který přímo láká k příjemnému posezení. Na pozemku se nachází 2 studny, které jsou zdrojem pitné i užitkové vody.

V Dobrovízi a blízkém okolí najdete vše co potřebujete. Obstaráte zde nákup potravin, k dispozici jsou nejrůznější služby nebo lékařská péče, mateřská i základní škola, restaurace, kavárny nebo hřiště pro sportovní vyžití. V okolí Dobrovíze je několik cyklostezek, turistických tras i možností pro trávení volného času v přírodě. Obec je dobře dopravně spojena s Prahou - je zde několik pravidelných autobusových linek nebo je možné využít vlak. Autem se do Prahy dostanete za cca 15-20 minut jízdy autem. Výhodou je také blízkost Letiště Václava Havla, což ocení hlavně milovníci létání.

Dobrovíz je určitě skvělou volbou pro ty, kteří touží po klidném bydlení, ale chtějí snadný přístup do hlavního města s možností využití širokého spektra služeb, pracovních příležitostí nebo kulturního dění. Přijďte se sem osobně podívat, možná právě tady najdete domov, jaký pro svou rodinu hledáte.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Zobrazit celý popis Skrýt celý popis

Rozšířené informace

Cena
Cena domu
15 990 000
Informace o nabídce
Typ smlouvy
Prodej
Číslo zakázky
0637
Datum aktualizace
25.04.2024
Poloha objektu
Samostatný
Druh objektu
Cihlová
Umístění objektu
Klidná část obce
Dispozice
5 a více pokojů
Vybaveno
Částečně
Užitná plocha m2
151
Plocha parcely m2
1072
Počet podlaží objektu
2
Počet garáží
1
Zástavba
Obchodní a obytná
Telekomunikace
Internet
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus
Komunikace
Asfaltová
Rok kolaudace
1960
Popis domu
Kategorie
Druh domu
Typ domu
Patrový
Stav domu
Po rekonstrukci
Voda
Voda - studna
Odpad
Septik
Průkaz energetické náročnosti budovy
Třída
G - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška
264/2020 Sb.
Zobrazit další parametry Skrýt parametry